YOSK BOMBAYI PATLATIYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
268
07 Ocak 2020 - 8:39
YOSK BOMBAYI PATLATIYOR

Ligin ikinci yarısında zirveyi zorlamak isteyen ve Süper Lig’e yeniden yükselmeyi hedefleyen Yalova Ortopedikler Sapor Kulübü (YOSK), transferde bombayı bu hafta içerisinde patlatıyor.

 

AKKİM’in sponsorluğunda Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde ilk 3 savaşı veren YOSK, transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. İkinci yarı hazırlıkları başlayan Yeşil-Kırmızılı ekibimiz, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için düğmeye bastı. Kulüp başkanı Alpaslan Erkoç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile en az 1 ya da 2 oyuncu alacaklarını dile getirmişti. Yaşanan gelişmenin ardından transfer görüşmelerine hız veren temsilcimiz, özellikle yerli oyuncu konusunda tercihini kullanmaktan yana. Hücum hattına takviye yapmayı düşünen YOSK, bu hafta içerisinde transfer bombasını patlatacak. Kariyerinde Süper Lig geçmişi de bulunan bir oyuncuyu bu hafta içerisinde kamuoyuna açıklayacak YOSK, görüştüğü diğer sporcuyla da anlaşma sağladığı takdirde kadrosunu şekillendirmiş olacak. Yeşil-Kırmızılılar, ligin ilk yarısını dördüncü sırada kapatmıştı. 18-19 Ocak tarihlerinde oynanacak maçlarla start alacak ikinci devre için temsilcimiz, yoğun şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz