YOSK, ANTALYA'DAN ÇIKAMADI – Kent 77 TvKent 77 Tv
417
24 Aralık 2019 - 12:00
YOSK, ANTALYA’DAN ÇIKAMADI

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), ilk yarının son haftası olan 11. haftada Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT ile deplasmanda karşılaştı. Temsilcimiz, son çeyreğe kadar başa baş götürdüğü müsabakanın son 10 dakikasındaki kötü oyunuyla rakibine 15 sayı farkla 66-51 mağlup oldu.

 

 

AKKİM’in sponsorluğunda Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), ilk yarının son hafta maçında deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT ile karşılaştı. Çok iyi oynamasına rağmen son periyotta rakibinin baskısını kıramayan ve savunmada hata yapan Yeşil-Kırmızılı takımımız, rakibine 15 sayı farkla 66-51 mağlup oldu ve ilk devreyi 3 mağlubiyetle kapadı. Ligde ilk 3 ve şampiyonluk mücadelesi veren YOSK, kendisi gibi şampiyonluk iddiası bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT’a konuk oldu.

 

Son çeyrekte yıkıldık..

İlk üç periyotu büyük çekişmeye sahne olan müsabakanın son çeyreğinde rakibinin gerisinde kalan YOSK, sahadan 66-51’lik skorla mağlup ayrıldı. Antalya Turgut Özal Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya kötü başlayan Yeşil-Kırmızılı takımımız, ilk çeyrek sonunda 19-5 geride olan taraftı. İkinci periyotta toparlanan temsilcimiz, 18-12’lik skor üstünlüğünü elinde bulundurmasına rağmen devre arasına 31-23 geride girdi. Üçüncü çeyrekte kendine gelen YOSK, 19-14’lük skorla son periyota 3 sayı farkla 45-42 geride girmiş oldu. Mücadelenin son çeyreğinde Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT, 21-9’luk skor üstünlüğü bulunca temsilcimiz YOSK, karşılaşmadan 15 sayı farkla 66-51 boynu bükük ayrıldı.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz