YKKS DANSÇILARI BÜYÜLEDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
YKKS DANSÇILARI BÜYÜLEDİ
1.396
09 Mart 2020 - 12:52

Yürüyen Köşk Kültür ve Sanat Akademisi 110 kadın dansçısıyla sahnede, ülkemizin zengin halk oyunları mozağını, görsel bir şölenle sundu.

Raif Dinçkök Kültür Merkezinde Yürüyen Köşk Kültür ve Sanat Akademisi muhteşem bir gösteriye imza attı.  Silifke, Karadeniz, Bursa, Kırklareli, Adana, Van, Semah, Burdur ve Üsküp yöreleri ile sahne alan YKKSA dansçıları seyircilerden büyük alkış topladı. Programda yer alan 20 ilin görkemli gelin başlıkları ve kıyafetlerinden oluşan geleneksel kadın kıyafetleri defilesi beğeni ve hayranlıkla izlendi.

YKKSA Genel Sanat Yönetmeni Burcu Evciman; “ Kulübümüz bünyesinde 96 küçük, 124 yetişkin kursiyerimiz mevcuttur. 6 aylık çalışmalarımızın meyvesini topladığımız bu gecede sahnede olan kadınlarımızın her birinin ayrı bir yaşam öyküsü var. Kadın olarak bizler kendi isteklerimizi hiçe sayıp, ailemizi ve çevremiz için yaşıyoruz. Ama bize gelen kursiyerlerimiz yalnız ve yalnız kendileri için bir şey başarmanın sevinci ile müzik ve dansın kültür ile harmanladığı halk oyunlarımıza emek veriyorlar. Hepsini yürekten kutluyorum.” Dedi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz