YİNE OLMADI! – Kent 77 TvKent 77 Tv
206
23 Ocak 2020 - 7:51
YİNE OLMADI!

Yalova VİP Gençlikspor, ligin 18. haftasında evinde BOTAŞ Gelişim ile karşılaştı. Temsilcimiz, 10 sayı farkla öne geçtiği mücadeleyi 14 sayı farkla 89-75 kaybetti ve kötü gidişe dur diyemedi.

 

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Yalova VİP Gençlikspor, 18. hafta müsabakaları kapsamında; sahasında BOTAŞ Gelişim ile kozlarını paylaştı. Bir ara maçta 10 sayılık bir avantaj sağlayan perilerimiz, bu üstünlüğünü koruyamadı ve son periyottaki kötü oyunuyla parkeden 14 sayı farkla 89-75 boynu bükük ayrıldı.

 

İlk yarıda eşitlik vardı..

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan maça iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. Çekişmeli geçen ilk çeyreği VİP Gençlikspor, 21-19’luk skorla önde geçti. İkinci periyotta bir ara 41-31’lik skora ulaşan ve 10 sayılık avantaj kuran temsilcimiz, rakibinin reaksiyon göstermesi karşısında devre arasına 43-43’lük eşitlikle girmek zorunda kaldı.

 

Son periyotta yıkıldık..

Zorlu kapışmanın üçüncü çeyreğinde 22-19’luk skor bulan BOTAŞ Gelişim, son 10 dakikaya 65-62 geride girdi. Mücadelenin dördüncü ve son periyotunda rakibinin gerisine düşen VİP, savunmadaki hatalarının yanısıra; hücumda da etki gösteremeyince 24-13’lük skorla parkeden 14 sayı farkla 89-75 mağlup ayrıldı.

 

4 oyuncumuz çift haneye ulaştı..

VİP Gençlikspor’da Jykra Malika Brown, 21 sayıyla takımının en skoreri oldu. Merve Usal 20, Banu Karadağlı 12 ve Beylem İlba da 10 sayılık performans göstermesine rağmen yenilgiyi önleyemedi. BOTAŞ Gelişim’de ise Tearra Ra Shawn Banks, 32 sayıyla maçın en skoreri oldu. Hatice Pelin Gülçelik 21 ve Şenay Zybek de 19 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz