Yine Alperen yine puan – Kent 77 TvKent 77 Tv
333
14 Aralık 2020 - 14:35
Yine Alperen yine puan

Kümede tutunma mücadelesi veren Yalovaspor, golcü oyuncusu Alperen Topçular’ın gol attığı üçüncü maçı da kaybetmedi. Yeşil-Kırmızılı takımımızın gol makinesi Alperen, Esenler Erokspor karşısında bu sezonki dördüncü golünü atarak temsilcimizin 5 puan almasına doğrudan katkı sağladı.

 

Misli.com 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Yalovaspor, 13. haftada sahasında Esenler Erokspor ile karşı karşıya geldi. Nefes nefese geçen mücadele, karşılıklı kaydedilen gollerle 3-3 tamamlandı. Bu sonuçla Yalovaspor, son üç maçında dördüncü puanını alarak çıkışını sürdürdü. Son sıradan iki basamak birden yukarıya tırmanan Yeşil-Kırmızılılar, grupta 15. sıraya yerleşti.

Alperen atıyor, Yalovaspor kaybetmiyor..
Diğer yandan Yalovaspor, bu sezonki altıncı puanına Erokspor karşısında ulaştı. Yeşil-Kırmızılı takımımız; Oğuzhan Bozkurt, Cemal Doğu ve Alperen Topçular’ın golleriyle rakibinden 1 puanı kopardı ve hatta galibiyeti kaçırdı. Yalovaspor’un Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyon olduğu geçen sezon gol attığı hiçbir maçı kaybetmeyen ve bu karşılaşmaların tamamını kazanan temsilcimiz, bu sezon da aynı geleneği sürdürdü. Bu sezon 4 gol atan Alperen’in rakip fileleri havalandırdığı üç karşılaşmayı da kaybetmeyen temsilcimiz, ilginç bir istatistik ortaya koydu.

5 puana doğrudan katkı..
6 puanla 15. sırada bulunan Yalovaspor’un ikinci haftada Arhavispor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldığı maçta sahne alan Alperen, son dakikalarda temsilcimizin beraberlik golüne imza atmıştı. O maçtan Yalovaspor, 1 puanla ayrılmıştı. 9. hafta erteleme maçında Isparta 32 Spor’u deplasmanda 2-1 deviren Yeşil-Kırmızılılarda Alperen Topçular, iki gole birden imza koydu ve 3 puanı takımına kazandırdı. Son olarak 13. haftada Erokspor ile 3-3 berabere kalan temsilcimizde Alperen, Yalovaspor’un üçüncü golünü kaydedip hem gol sayısını 4’e çıkardı hem de takımımızın bu maçtan da puanla ayrılmasını sağladı. Bu sezon gol attığı 3 maçı da kaybetmeyen Yalovaspor, bu karşılaşmalardan 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek 5 puan topladı. Alperen’in geçen sezonki performansını yakalamaya başlamasıyla ekibimizin son haftalardaki yükselişinin devam etmesi bekleniyor.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz