YILDIZLAR KARATE ŞAMPİYONU KÜBRA ÖZDEN, BELGRAD’A UĞURLANDI – Kent 77 TvKent 77 Tv
YILDIZLAR KARATE ŞAMPİYONU KÜBRA ÖZDEN, BELGRAD’A UĞURLANDI
381
25 Mayıs 2022 - 10:31

 

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve Çınarcık Belediye Başkan Yardımcısı Murat Savaş Balkan Karate Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek olan Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonu Kübra Özden’i Belgrad yolculuğu öncesi uğurladı.

 

Çınarcık Belediyesi Spor Kulübü binasında Kübra Özden’e Belgrad yolculuğu öncesi sürpriz yapan Başkan Soyer, Balkan Karate Şampiyonasında kendisine güvendiklerini belirtti.

Yapılan sürpriz ziyarette Çınarcık Belediyespor Kulübü Başkanı Osman Sağıroğlu, Çınarcık Belediyespor Kulübü yönetimi, Çınarcık Belediyespor Kulübü Karate takımı antrenörü Mustafa Canan Taşçı ve Özden ailesi memnuniyetlerini ifade ettiler.

Soyer, “Çınarcık’tan ve Çınarcık Belediyespor Kulübümüzden böylesine değerli bir sporcumuzun çıkması ve bizi Balkan Karate Şampiyonasında Milli Takım forması altında temsil edecek olan Kübra Özden kardeşimi yolcu etmeden olmazdı.

Çınarcık’ımızı başarılı bir şekilde temsil eden minik kardeşime ve değerli hocamız Mustafa Canan Taşçı’ya Sırbistan’ın Belgrad şehrinde düzenlenecek olan Balkan Karate Şampiyonasında başarılar dilerim ve Balkan Şampiyonu olarak dönmelerini yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

 

#yalova #kent77 #kent77tv #çınarcık #çınarcıkbelediyesi #çınarcıkbelediyespor #numansoyer #yıldızlarkarateşampiyonası #balkankarateşampiyonası #belgrad #türkiye #kübraözden #karate #spor #dövüşsanatları

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Devlet erkanı Anıtkabir’de!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Karakol bahçesinden kaçan eşek, hastaneye girdi!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova’da 23 Nisan coşkusu

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz