Yeşilay’dan bağımlılara müjde! – Kent 77 TvKent 77 Tv
Yeşilay’dan bağımlılara müjde!
373
11 Mart 2020 - 16:36

Yeşilay Yalova Şube Başkanı Ali Faik Aydın, alkol, sigara, uyuşturucu ve teknoloji bağımlılığıyla mücadelelerinin tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Özellikle alkol, sigara, uyuşturucu ve teknoloji bağımlılığıyla mücadele ettiklerini söyleyen Aydın, danışan kişileri bu illetlerden kurtarmanın yanı sıra rehabilite ettiklerine dikkat çekti. Aydın “Gelen danışanlarımızla özel olarak ilgileniyoruz. Hangi alanda yetenekleri varsa o alanda rehabilite çalışmaları uyguluyoruz. Örneğin resim,spor,maket gibi birçok alanda elimizden gelen desteği sağlayıp, bu kişileri topluma kazandırıyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Amacımız sağlıklı nesillerin, sağlıklı yaşaması noktasında hiçbir evde bu bağımlılık dediğimiz alkol, teknoloji, içki gibi maddelerle Yeşilay Şube faaliyeti olarak bir kere dahi tanıştırmamak ama malum olanların da bu güne kadar bu illetleri, zilletleri kullananların da uzaklaştırılması noktasında çaba sarf etmek. Burası Yeşilay danışmanlık merkezi, içindeki atölyemiz, madde bağlılığı noktasında danışan desteği alanların yapmış olduğu resimler. Yetenekleri doğrultusunda geri dönmeleri. Yalova’da spor ile alakalı bir atölye düşüncemiz var. Onu da Yeşilay Genel Merkezi ile istişareler noktasında, bir kurumsal proje çalışmaları varı var. İnşallah onları da bu şekilde yapacağız.”

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz