YEŞİLAY GELENEKSEL BİSİKLET TURUNUN ONUNCUSU DÜZENLENDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
YEŞİLAY GELENEKSEL BİSİKLET TURUNUN ONUNCUSU DÜZENLENDİ
353
23 Mayıs 2022 - 14:19

Yeşilay Yalova Şubesi’nin organizasyonunda, bu sene onuncusu düzenlenen “Yeşilay Geleneksel Bisiklet Turu”na 872 gönüllü geldi.

Bisikletçiler Derneği, Perşembe Akşamı Bisikletçileri, Yalova Ekoturizm ve Sağlıklı Yaşam Derneği, Bisiklet Durağı ve Kızılay Yalova Şubesi’nin paydaşlığında gerçekleşti. Etkinliğe Yalova Valisi Muammer Erol, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, Kültür ve Turizm İl Müdürü Şeref Tali, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Emniyet İl Müdürü Göksel Topaloğlu, Kızılay Yalova Şube Başkanı Selvet Duman, Kent Konseyi Genel Sekreteri Erkan Çetintaş katıldı.

Organizasyonda bisiklet hediyelerinin sponsorları; Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Teknik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Baş, İnci Hukuk Bürosu Sahibi Avukat Pınar İnci olurken, Fitness üyeliği sponsoru Reflex Fitness Salonu Sahibi Koray Girgin, bardak kupa ve bohça hediyelerinin sponsoru Kızılay Yalova Şubesi oldu.

Yalova Valisi Muammer Erol‘un çekilişi ile katılım gösterenlere; yedi bisiklet, beş bardak kupa, bir adet bohça, bir adet fitness kulübü üyeliği hediye olarak verildi. Hediyelerin takdimini Yalova Valisi Muammer Erol gerçekleştirdi.

Yalova Yeşilay Şube Başkanı Ümit Karahasan; “Biliyorsunuz ki Yeşilay’ımız, yüz yılı aşkın zamandır bağımlılıklar ile mücadele ederek insanlığın sağlıklı yaşamı için politikalar üreten ve dertlenen sivil toplum kuruluşu olmuştur. Göreve geldiğimizden bu güne 8 aylık süre içerisinde kamu kurumlarımızın hassasiyeti ve özel sektörün topluma karşı olan sorumluluğu bizleri mutlu etmiş ve Yalova’mızın sivil toplum şehri olduğunu bir kez daha bizlere göstermiştir.

Yeşilay olarak herkese ulaşmak için çabalıyor ve bu çabamız içinde bağımlılıkla mücadelemize devam ediyoruz. Bir telefon kadar uzaktayız. Derdi olanın derdini dinlemeye, herkesin derdi ile dertlenmeye talibiz. Bu hususta ulaşılabilir olmak bizlerin en temel değeridir. Bunun en güzel ispatı 872 Yalovalı’ya tek tek ulaşan ve emek veren gönüllü ve profesyonel ekibimizdir. Başta Sayın Valimiz Muammer Erol olmak üzere, katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
AHMEDİYE GÖLETİ DEFNE KOKULARINA DOYACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
‘YALOVA BENİM KENTİMDİR’ ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ, VEKTÖRLE MÜCADELEYE HIZ VERDİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL SÖZÜNÜ TUTTU
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA’DA MARKETLERE SIKI DENETİM

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz