YENİ TRANSFERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI! – Kent 77 TvKent 77 Tv
475
07 Ocak 2020 - 9:46
YENİ TRANSFERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

Ligin ikinci yarısı için Antalya’da kamp çalışmalarını sürdüren Yalovaspor, ilk hazırlık maçında Ankara Süper Amatör Küme’de şampiyonluk kovalayan Sincan Belediyespor ile karşılaştı. Temsilcimiz, rakibiyle yenişemedi ve 90 dakika başladığı gibi 0-0 sona erdi. Yeşil-Kırmızılılar, ilk yarı ve ikinci devrede farklı kadrolarla sahada mücadele etti.

 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve ilk devre sonunda Çiğli ile zirveyi paylaşan Yalovaspor, 10 günlük Antalya Kemer’deki ilk hazırlık maçını oynadı. Yeşil-Kırmızılı takımımız, Ankara takımlarından Sincan Belediyespor ile golsüz eşitliği bozamadı.

 

Yeni transferler forma şansı buldu..

İkinci etap çalışmaları kapsamında 10 gün boyunca Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan Rax Royel Otel’de kampa Yalovaspor rakibiyle 0-0 berabere kaldı. 90 dakikaya kalede Ahmet Pekgöz, savunmada Salih Kaan Kaplan ve Burak Çınar, beklerde Onurcan Küçük ve Fatih Hüseyin Salım, orta sahada Suat Avcı, Coşkun Akyil, kanatlarda Metin Çalışkan, İlker Avşeren ile forvet hattında ise Semih Baştan ve Alperen Topçular’dan oluşan 11’i ile çıktı.

 

Ikinci devrede farklı kadro..

Maçın ikinci yarısında ise oyuna Murat Gülbaba, Erhan Bal, Ahmet Turan, Onur Aydın, Serdar Karaduman, Yusuf Akdemir ile yeni transferler Emin Akyıldız, Emrah Şahinçiftçi ile Furkan Aktaş da forma giydi. 0-0 biten maç sonunda ortaya konan oyun teknik heyeti sevindirirken, Yalovaspor’un Antalya kampında iki hazırlık maçı daha yapacağı öğrenildi.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz