YENİ SEZON DOLU DOLU GEÇECEK – Kent 77 TvKent 77 Tv
189
21 Haziran 2021 - 15:08
YENİ SEZON DOLU DOLU GEÇECEK

Pandeminin gölgesinde kalan 2020-2021 spor sezonu, Türkiye genelinde olduğu gibi önümüzdeki sezondan itibaren dolu dolu geçecek. Yalova’yı futbol, basketbol ve voleybol başta olmak üzere birçok branşta takımlar ve sporcular temsil edecek.

Kovid-19 Pandemisi nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de 2020-2021 sezonu sönük geçti. Yalova’da da liglerde ilimizi temsil eden takımlarımız, seyircisinden yoksun bir şekilde rakiplerine karşı mücadele verdi. Futbol, basketbol ve voleybolun yanı sıra diğer spor branşlarında da takımlarımız, sahalarda ve salonlarda boy gösterip ilimiz adına yarıştılar.

Yeni sezon dopdolu olacak..

Yalova’yı liglerde temsil eden takımlarımız, 2021-2022 sezonuyla birlikte hem seyircisine kavuşacak hem de bambaşka bir lig heyecanı yaşayacak. Futbolda; Bölgesel Amatör Ligi’nde Yalova’yı 3 takım temsil edecek. 9 yıllık aranın ardından çıktığı 3. Lig’de tutunamayıp yeniden BAL’a düşen Yalovaspor’un dışında Altınova Belediyespor ve Kadıköyspor da yine BAL organizasyonunda boy gösterecek. Bu üç takımımız da 2021-2022 sezonunda yüksek ihtimalle aynı grupta mücadele verecek. Basketbolda ise Süper Lig’de bir takımımız var. TBL’de play-off şampiyonu olan Semt77 Yalovaspor, tarihinde ilk kez potada en üst ligde yer alacak. Yeşil-Kırmızılı takımımız, ING Basketbol Süper Ligi’nde birbirinden güçlü rakipleriyle yarış içinde olacak. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde de Yalova VİP Gençlikspor, parke mücadelesi verecek. Ayrıca Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), yeni sezonda da Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde ilimizi temsil edecek. Filedeki ekiplerimiz Çiftlikköy Belediyespor ile Esenköy Belediyespor, 2021-2022 sezonunda Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi arenasında olacak. Bu takımlarımızın dışında Zirve Gençlik ve Spor Kulübü de kapısından döndüğü Hentbol Erkekler 1. Ligi’ne yükselebilmek için 2. Lig’de mücadele verecek. Diğer bireysel ve takım branşlarında da sporcularımız, Yalova adına şampiyonluklar kovalayacak ve yeni spor sezonu ilimizde adeta dolu dolu geçecek.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“ENKAZ EDEBİYATI YAPMIYORUZ, BELEDİYEYİ TOPARLAYACAĞIZ”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ HALKA HİZMETİNİ ARTIRIYOR
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca, Kara Savaşları’nın 109. yıl dönümünü andı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz