YENİ LİDER BİZİZ! – Kent 77 TvKent 77 Tv
219
26 Şubat 2020 - 7:35
YENİ LİDER BİZİZ!

Yalovaspor ve Kadıköyspor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta 19. hafta sonunda zirve el değiştirdi. Çiğli’nin yenildiği haftada fırsatı iyi değerlendiren Yalovaspor, İstanbul’dan deplasmanından lider döndü.

 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta 19. hafta maçları geçtiğimiz hafta sonu tamamlandı. Birbirinden zor karşılaşmaların oynandığı haftanın ardından Yalovaspor, ligin yeni lideri oldu. Kadıköy ise son sıradaki Buca’ya yenilip kötü gidişine devam etti. Haftalardır zirvede oturan Çiğli ise bu unvanını İstanbul deplasmanına bıraktı ve yerini temsilcimiz Yalovaspor’a kaptırdı.

 

3 puana uzandık..

Şampiyon olarak 3. Lig’ yükselmek isteyen Yalovaspor, 19. haftada İstanbul deplasmanına çıktı. Beşyüzevlerspor ile kozlarını paylaşan Yeşil-Kırmızılı takımımız, ilk yarıyı Alperen Topçular’ın golüyle 1-0 önde kapadı. İkinci devrede rakibinin golüne engel olamayan Yalovaspor, 90. dakikada Semih Baştan’ın golüyle rakibini 2-1 devirmesini bildi. Bu sonuçla temsilcimiz, 47 puanla liderlik koltuğuna oturdu. 39 puanda kalan Beşyüzevlerspor ise üçüncü sırada haftayı bitirip zirve yarışına büyük ölçüde havlu attı.

 

Çiğli’ye soğuk duş..

Haftalardır zirvenin hakimi olan Çiğli Belediyespor, İstanbul’dan çıkamadı. İzmir temsilcisi, 90+2’de rakibinin golüne engel Sultangazispor’a tek golle boyun eğdi. Bu sonuçla Çiğli, 45 puanda kalarak ikinci sıraya geriledi. 23 puana çıkan Sultangazi de 9. sırada haftayı bitirdi.

 

Kadıköy düelloyu kaybetti..

Gruptaki bir başka Yalova takımı Kadıköyspor, sahasında Bucaspor’u ağırladı. Kıran kırana geçen mücadelede temsilcimiz, rakibine karşı üstün oynamasına rağmen 90 dakikayı 3-2 mağlup kapadı. Bu sonuçla Kadıköy, 18 puanla 10. sırada  yer aldı. 11 puana çıkan Bucaspor ise son sırada haftayı tamamladı. Haftanın diğer maçlarında; Atlasspor, evinde Küçükyalı Yelkenspor’a 2-0 mağlup oldu. Gebzespor, zorlu maçta Torbalıspor’u tek golle yendi. Bağcılarspor, Çayırovaspor deplasmanında 4-0 kazanmasını bildi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz