YAZAR HANDE ÇİĞDEMOĞLU, YALOVA’DA OKURLARIYLA BULUŞTU – Kent 77 TvKent 77 Tv
YAZAR HANDE ÇİĞDEMOĞLU, YALOVA’DA OKURLARIYLA BULUŞTU
145
03 Aralık 2022 - 13:55

 

Öykü Kitabı Kağıt Kesiği ile birden fazla ödüle layık görülen Yalovalı Yazar Hande Çiğdemoğlu, Halil İnalcık Kültür Merkezi’nde ‘Edebiyat ve Umut’ üzerine söyleşi gerçekleştirdi.

 

Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin organizasyonuyla 3 Aralık 2022 Cumartesi günü Halil İnalcık Kültür Merkezi’nde okurlarıyla bir araya gelen Çiğdemoğlu, söyleşinin ardından kitaplarını imzaladı.

‘Edebiyat ve Umut’ üzerine konuşan Hande Çiğdemoğlu, yaşam tecrübelerini ve Kağıt Kesiği kitabının çıkış öyküsünü okurlarla paylaştı.

Programa; Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fadime Yıldırım Karoğlu başta olmak üzere, STK temsilcileriyle, edebiyat severler katıldı.

Sevdalım Hayat, Edebiyat Haber, Kitap Eki ve Birgün Gazetesi’nde yazıları yayınlanan Yazar Çiğdemoğlu, 2022 yılında çıkardığı öykülerden oluşan ‘Kağıt Kesiği’ kitabı ile 2021 Gülten Akın Mektup Yarışması Büyük Ödülü, 2020 Fakir Baykurt Öykü Yarışması Birinciliği ve 2020 Seyhan Livaneli Öykü Yarışması Üçüncülüğünü aldı.

 

#handeçiğdemoğlu #kağıtkesiği #yazar #edebiyat #öykü #hikaye #roman #gültenakın #zülfülivaneli #fakirbaykurt #şiir #kültür #sanat #seyhanlivaneli #edebiyatödülleri

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN AVNİ KURT, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI YAYINLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
SUBAŞI BELEDİYESİ’NDE 23 NİSAN’DA MAKAM ÇOCUKLARIN
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova’da 1 ton 150 kilo kaçak midye ele geçirildi

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz