'Yaşasın şeriat' sloganları – Kent 77 TvKent 77 Tv
40
17 Ocak 2024 - 7:55
‘Yaşasın şeriat’ sloganları

İstanbul Gayrettepe’de bulunan Hacı Nimet Özden Camisi’nde cuma namazı sırasında imamın Mustafa Kemal Atatürk’e dua etmesine tepki göstererek camiden ayrılan Ahmet Bostancı, sosyal medyada yayınladığı videoda Atatürk’e hakaret ettiği için tutuklanmıştı.

10 Kasım’da İstanbul Gayrettepe’de bulunan Hacı Nimet Özden Camii’nde cuma namazı sırasında imamın Atatürk hakkında dua etmesine tepki göstererek camiden ayrılan ve sosyal medyada yayınladığı videoda “Bunların arkasında namaz kılınmaz. Allah kafirleri, müşrikleri kahretsin. Bizleri bu kefirlerden beri etsin” ifadelerini kullanan Bostancı, sosyal medyada geçmişte de paylaştığı hakaret içerikli paylaşımlar nedeniyle tutuklanmıştı.

İddianamede, sanığın “Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret” suçundan 1,5 yıldan 4,5 yıla kadar hapsi isteniyordu. Mahkeme, sanığın tahliyesine karar verdi.

Ahmet Bostancı’nın tahliyesinin ardından duruşmanın görüldüğü İstanbul Anadolu Adliyesi’nde tekbirler eşliğinde “Yaşasın şeriat” sloganları atıldı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz