YALOVASPOR'DA LİDERLİK SEVİNCİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
193
26 Şubat 2020 - 7:33
YALOVASPOR’DA LİDERLİK SEVİNCİ

Ligin 19. haftasında  deplasmanda Beşyüzevlerspor’u 2-1 devirerek Çiğli’nin yenildiği haftada zirveye kurulan Yalovaspor’da liderlik sevinci yaşanıyor. Yeşil-Kırmızılı ekibimizin genç çalıştırıcısı Aytaç Yaka, liderliği sezon sonuna kadar taşımak istediklerini söyledi.

 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta şampiyonluk kovalayan Yalovaspor, 19. haftada İstanbul deplasmanına çıktı. Zirve yarışındaki rakiplerinden Beşyüzevlerspor’u 2-1 mağlup ederek İstanbul temsilcisini yarışın dışına iten Yeşil-Kırmızılı ekibimiz, Çiğli Belediyespor’un Sultangazispor’a kaybettiği haftada liderlik koltuğuna oturdu.

 

‘Liderliği sezon sonuna kadar taşımak istiyoruz’..

Karşılaşmayla ilgili değerlendirmede bulunan Yalovaspor Teknik Direktörü Aytaç Yaka, “Liderin 19 hafta boyunca peşini bırakmadık. 19. haftanın ardından liderlik nasip oldu. Almış olduğumuz bu liderliği ligin sonuna kadar taşımak istiyoruz. İnşallah tüm gücümüzle çalışıp takım olgusuyla bunu başaracağız” ifadelerine yer verdi.

 

‘Çok iyi bir takımız’..

Ligde her alınan puanın değerli olduğunu kaydeden Yaka, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Biz Yalovaspor olarak çok iyi bir takımız. Bunu sahaya yansıttık mı aldığımız bu galibiyetler sürpriz olmuyor. Fakat ligin ikinci yarısı itibari ile bu galibiyetler ligin zorluğu ile beraber çok daha zorlaştı. Bu puanlar çok değerli olmaya başladı. İnşallah bu şekilde kazanmaya devam edeceğiz.”

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz