YALOVASPOR’DA GÖREV DEĞİŞİMİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
495
04 Kasım 2020 - 10:23
YALOVASPOR’DA GÖREV DEĞİŞİMİ

Yalovaspor’da yaşanan teknik direktör değişikliğinin ardından kaleci antrenöründe de değişikliğe gidildi. Yeşil-Kırmızılı takımımızın BAL’daki şampiyonluğunda emeği olan genç kaleci antrenörü Vahap Kemer, Yalovaspor’dan ayrıldı. Teknik direktörün Murat Akan’ın olması sonrasında temsilcimizde kaleci antrenörlüğüne de Ferit Özinan getirildi.

 

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yalovaspor’da kaleci antrenörü değişikliğine gidildi. Yeşil-Kırmızılı takımımızda geçen seneki şampiyon teknik ekip içinde bulunan başarılı kaleci antrenörü Vahap Kemer ile yollar ayrıldı. Temsilcimizde profesyonel liglerdeyken de görev yapan tecrübeli isim Ferit Özinan ile anlaşma sağlandı.

 

Vahap Kemer, sosyal medya hesabından teşekkür etti..

Diğer yandan Yalovaspor ile BAL’da şampiyonluk sevinci yaşayan ve 9 yıl aranın ardından temsilcimizin yeniden profesyonel liglere yükselmesinde emeği bulunan Vahap Kemer, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Kemer, “Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşadığımız, bu sezon profesyonel ligde gururla çalıştığım Yalovaspor Kulübü ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bugüne kadar bizlere göstermiş oldukları alakadan dolayı başkanımız Onay Tuna, ikinci başkanımız Vedat Akyol’a, Tuğrul Kaş’a, Murat Özgüven’e ve yönetim kurulumuza teşekkür ederim. Ayrıca kulüp müdürümüz Ayhan Kaş, tesis çalışanlarına, eski masörümüz Burhan Zelyurt’a ve sonrasında gelerek bize katılan ekibe çok teşekkür ediyorum. Birlikte çalışma imkanı bulduğumuz teknik direktörümüz Aytaç Yaka ve Eren Özen, her daim yanımda olan sportif direktörümüz Sefa Demir ile birlikte bu ailenin bir parçası olmak benim için büyük bir şereftir. Birlikte çalıştığımız çok değerli kalecilerime, Yalovaspor taraftarına ve Yalova halkına şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

‘Tüm liglerde en az gol yiyen 5. takım olduk’..

Yalovaspor’da görev yaptığı için çok büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Kemer, “Buradan ayrılırken; Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu ve tüm liglerde en az gol yiyen 5. takım olarak yaşadığımız başarı ile ayrılıyorum. Bu şehrin daha iyi yerleri ve daha büyük başarıları hak ettiğini düşünüyorum. İsmini yazamadığım, üzdüğümüz ya da kırdığımız kim varsa haklarını helal etsinler” ifadelerini kullandı.

 

‘Allah yar ve yardımcımız olsun’..

Kemer’in ayrılığı sonrasında temsilcimizin yeni kaleci antrenörü Ferit Özinan da sosyal medya hesabından Yalovaspor logosuyla birlikte, “Yine yeniden Yalovaspor. Allah yar ve yardımcımız olsun” paylaşımında bulundu.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz