YALOVASPOR'A ESNAF DOPİNGİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
470
25 Şubat 2020 - 8:32
YALOVASPOR’A ESNAF DOPİNGİ

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta şampiyonluk kovalayan Yalovaspor’a esnaf desteği geldi. İlimizde yeni hizmete giren Fıstıkzade ile yıllardır yemek sektöründe öncü olan Köz Kebap, Yeşil-Kırmızılı takımımızı İstanbul’daki Beşyüzevlerspor deplasmanı öncesi misafir etti.

 

 

Yalova’nın kaliteli hizmet sunan firmalarından Fıstıkzade ve Köz Kebap, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta şampiyonluk için yarışan Yalovaspor’a zorlu Beşyüzevlerspor maçı öncesinde moral verdi. Takdir Şimşek ve İlhan Uğur’un işletmeciliğini yaptığı Yalova’nın ilk ve tek orjinal logolu baklava markası olan Fıstıkzade’nin konuğu olan Yeşil-Kırmızılı teknik heyet ve futbolculara tatlı dopingi verildi.

 

‘İnşallah galibiyetle dönerek bizleri çok mutlu edecekler’..

Fıstıkzade’nin işletmecileri Takdir Şimşek ve İlhan Uğur, “Yalovaspor’umuza başarılar diliyoruz. Formasını giydiğimiz başarılarıyla gurur duyduğumuz takımımızı ilimizde yeni açtığımız firmamızda ağırlamaktan dolayı gurur duyuyoruz. Hem teknik heyetimize hem futbolcularımıza her gün Gaziantep’ten günlük olarak gelen coğrafi işaret tescil belgeli ve yüzde yüz doğal baklavalarımız, katmer ve künefe çeşitlerimizden ikramımız oldu. İnşallah Beşyüzevler deplasmanından galibiyetle dönerek bizleri çok mutlu edecekler” şeklinde konuştu.

 

‘Yalovaspor’umuza başarılar dileriz’..

Yalova’nın yemek sektöründe öncü firmalarından olan Köz Kebap Yalovaspor’un yönetici, teknik heyet ve futbolcularını ağırladı. Beşyüzevler deplasmanı öncesi Yeşil-Kırmızılılar Köz Kebap’ın misafiri oldu ve kahvaltı yaptı. Köz Kebap Sahipleri Mehmet Sıddık Sarı, Ercan Sarı ve Salih Sarı, “BAL’da şampiyonluk kovalayan Yalovaspor’umuzu kahvaltıda misafir ederek Beşyüzevler maçı öncesi moral vermek istedik. İnşallah zorlu İstanbul deplasmanından takımımız galibiyetle ayrılıp Yalova’ya döner. Yalovaspor’umuz bu maçı kazandığı takdirde hafta içerisinde işletmemizde takımımız için etkinlik düzenleyip birlikte akşam yemeği yiyeceğiz. Köz Kebap ailesi olarak Yalovaspor’umuza Beşyüzevler karşısında başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz