YALOVASPOR’A COŞKULU KARŞILAMA – Kent 77 TvKent 77 Tv
YALOVASPOR’A COŞKULU KARŞILAMA
643
16 Mart 2020 - 9:26

İzmir deplasmanında Çiğli Belediyespor’u yenerek ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluk yarışında büyük bir avantaj sağlayan Yalovaspor, kentte büyük bir coşkuyla karşılandı.

 

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele veren Yalovaspor, Çiğli Belediyespor’u Alperen’in 77. dakikada attığı golle 1-0 mağlup ederek rakibiyle puan farkını 5’e çıkardı. Şampiyonluk yarışında büyük avantaj sağlayan Yalovaspor takımı ve teknik heyetini taşıyan otobüsü kent girişinde karşılayan taraftarlar, buradan 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’na geldi.

Meydanda toplanan yüzlerce Yalovaspor taraftarı zaferi ellerinde meşalelerle ve tezahürat atarak kutladı. Futbol takımı da taraftarların arasına karışarak büyük coşkuyu paylaştı.

Kent 77 TV televizyonunda canlı olarak karşılamada Kulüp Başkanı Onay Tuna, açıklamalarda bulundu. Tuna, “Her şeyden önce bu futbolculara, teknik heyete çok teşekkür ederim. Biz Yalova’ya söz verdik, sözümüzde durmamız için onlar bu sahada mücadele ettiler, kazandılar. Bundan sonra 3. Lig için bizi kimse durduramaz” ifadesini kullandı.

Yalovaspor Teknik Direktörü Aytaç Yaka da zor geçen karşılaşmayı kazandıkları için mutlu olduklarını belirti. Yaka, “Oraya beraberlik, galibiyet, bir şekilde puan almaya gittik. Biz oynayacağımız sistemimizde oynadık. Taktiğimizi tam anlattığımız gibi oynadı tüm oyuncular. Hak ettiğimiz bir üç puanla Yalova’ya döndük çok mutluyuz. Bu mutlulukların devamı için Salı günü yine çalışmaya devam edeceğiz.”

Maçın kahramanı galibiyeti getiren Alperen Topçular da çok mutlu olduğunu ifade etti. Alperen, “Yenebileceğimizi biliyorduk. Çok şükür bu galibiyet golü de bana nasip oldu” dedi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz