YALOVASPOR START VERDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
353
24 Aralık 2019 - 11:58
YALOVASPOR START VERDİ

Ligin ilk yarısını averajla ikinci sırada bitiren Yalovaspor, ikinci devre hazırlıklarına başladı.

 

 

2019-2020 sezonu sonunda TFF 3. Ligi’ne yükselmek isteyen Yalovaspor ikinci yarı hazırlıklarına resmen start verdi. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta ilk devreyi 32 puan ve averajla lider Çiğli’nin hemen ardından ikimnci sırada tamamlayan Yeşil-Kırmızılı takımımız, teknik direktör Aytaç Yaka yönetiminde ikinci yarı için mesaiye erken başladı. Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan Acarspor tesislerinde günde çift antrenman gerçekleştiriyor. 10. Grup’ta ilk yarıyı Çiğli Belediyespor ile birlikte 32 puanla zirvede tamamlayan Yeşil-Kırmızılılar, 3 Ocak 2020 tarihinde Antalya’ya giderek burada kamp yapacak. Sıkı bir kamp dönemi geçirmesi beklenen Yalovaspor oynayacağı hazırlık maçlarıyla da kendini deneme fırsatı bulacak.

 

Emin Akyıldız an meselesi..

Yalovaspor transfer komitesi ise teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda ise transfer girişimlerini sürdürüyor. Edirnespor ile ipleri kopartan Altınova Belediyespor’la geçmiş yıllarda şampiyonluk yaşayan Emin Akyıldız’la temas halinde olan Yalovaspor yönetimi tecrübeli futbolcuyla anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Yalovaspor Teknik Direktörü Aytaç Yaka, “Çalışmalarımıza start verdik. İkinci yarı için sıkı çalışacağız. Kamp yapma durumumuz var. Ayrıca transfer çalışmalarımız devam ediyor. Şuanda sakat oyuncularımızın durumunu kontrol ediyoruz. Buna göre hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz