Yalovaspor Masterlardan İYİ Parti’ye ziyaret – Kent 77 TvKent 77 Tv
304
16 Nisan 2021 - 12:08
Yalovaspor Masterlardan İYİ Parti’ye ziyaret

Yalovaspor Masterler Derneği Başkanı Fikret Karaalioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Suat Sarıca, Cemal Deveci ile Nurettin Uzun İYİ Parti Yalova İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

Ziyarette Yalova’nın spor sorunları, yapılması gerekenler güzel bir sohbet havasında konuşuldu. İYİ Parti yöneticileri, Yalova’nın tecrübeli sporcularının Yalova’da spora hizmet için kurdukları dernek ve hizmetler için Dernek Başkanı Karaalioğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ettiler. Başarılar dilediler. Yalova İYİ Parti olarak her zaman yanlarında olacaklarını, destek vereceklerini belirttiler. Ziyarette Başkan Karaalioğlu, İYİ Parti adına Süleyman İlhan’a derneğin plaketini takdim etti. İYİ Parti İl Başkan Yardımcıları Süleyman İlhan, Talip Bayburtlu, Bahadır Ilgın, İhsan Dağdeviren, Halim Küçüküstel ve il başkan danışmanı Ömer Demir kendilerini bu ziyarette karşılayıp ağırladı. Ziyaretin sonunda Yalovaspor Masterlar Derneği Başkanı Fikret Karaalioğlu, yönetim kurulu üyeleri ve İYİ Parti yönetimi, birlikte fotoğraf çektirdi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“ENKAZ EDEBİYATI YAPMIYORUZ, BELEDİYEYİ TOPARLAYACAĞIZ”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ HALKA HİZMETİNİ ARTIRIYOR
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca, Kara Savaşları’nın 109. yıl dönümünü andı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz