Yalovaspor galibiyeti kaçırdı – Kent 77 TvKent 77 Tv
204
22 Nisan 2021 - 7:54
Yalovaspor galibiyeti kaçırdı

(1-1)

Yalovaspor, ligin 32. hafta mücadelesinde deplasmanda Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ile kozlarını paylaştı. Öne geçtiği maçta skoru koruyamayan Yeşil-Kırmızılılar, 90 dakika sonunda galibiyeti kaçırıp 1-1’lik beraberlikle haftayı 1 puanla tamamladı.

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta küme düşmeyi haftalar önce garantileyen Yalovaspor, Gölcükspor galibiyeti sonrasında çıktığı Elazığ deplasmanından puanla döndü. Play-off’lar için son şansı olan Elazığ temsilcisi karşısında genç oyuncusu Yusuf Akdemir ile öne geçen Yalovaspor, ikinci devrede rakibinin golüne engel olamadı. Son bölümlerde kaleci Kaan’ın kırmızı kart görmesiyle birlikte Yeşil-Kırmızılı takımımız, 90 dakikayı 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı.

Üstünlüğümüzü koruyamadık..
Elazığ Doğukent Stadyumu’nda oynanan maça Yalovaspor etkili giriş yaptı. Karşılaşmanın henüz 17. dakikasında gelişen Yeşil-Kırmızılı takımımızın atağında genç oyuncu Yusuf Akdemir, temsilcimizi 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı da bu skorla sona erdi. İkinci devreye üç oyuncu değişikliği ile başlayan Mavi-Beyazlı ev sahibi, 57’de Burak Altıngök’ün golüyle skoru 1-1 yaptı. Dakikalar 78’i gösterdiğinde Yalovaspor’da kaleci Kaan Parıltan, doğrudan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kaan’ın oyundan atılması sonrasında kaleci Ahmet Pekgöz ile forvet Sinan Uzun arasında değişiklik yapıldı. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve 90 dakika, karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 tamamlandı. Bu sonuçla 21 puana ulaşan Yalovaspor, bitime üç hafta kala son sırada ligi kapaması kesinleşti. 37 puandaki Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ise play-off şansını kaybetti.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova’da çocuklar doyasıya eğlendi
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
İstanbul Valisi’nin koltuğuna oturan Koç, Taksim’de 1 Mayıs’a izin verdi!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Teksas’ta 23 Nisan
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Asayiş berkemal!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA’DA 23 NİSAN COŞKUSU DOYA DOYA YAŞANDI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz