YALOVASPOR, EREN ÖZEN’E EMANET – Kent 77 TvKent 77 Tv
702
23 Ekim 2020 - 12:40
YALOVASPOR, EREN ÖZEN’E EMANET
Ligde istediği sonuçları alamayan, kupaya da ikinci turda havlu atan Yalovaspor’da teknik direktör Aytaç Yaka ile yolların ayrılmasının ardından takım, yardımcı antrenör Eren Özen ve sportif direktör Sefa Demir’e emanet edildi.
Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yalovaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Sultanbeyli Belediyespor’a 1-0 yenilerek elenmişti. Ligdeki kötü gidişatın ardından kupaya da havlu atan temsilcimizde teknik patron Aytaç Yaka ile yollar kesin olarak ayrıldı. Genç teknik adamın yerine ise yardımcı antrenör Eren Özen getirildi. Takımı, Özen ile sportif direktör Sefa Demir’in çalıştıracağı belirtildi.
Vahap Kemer de devam edecek..
Misli.com 3. Lig 3. Gruptaki temsilcimiz Yalovaspor’da Aytaç Yaka’nın istifası sonrasında takımı yardımcı antrenör Eren Özen ve Sportif Direktör Sefa Demir’e emanet olacak. Kaleci antrenörü Vahap Kemer ise görevine devam edecek. Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olduktan sonra adını Misli.com 3. Ligi’ne yazdıran Yeşil-Kırmızılı ekibimiz bu sezona istediği başlangıcı yapamamıştı.
Farklı yenilgiyle başladık..
2020-2021 sezonuna 6-2’lik Çatalca mağlubiyetiyle başlayan Yalovaspor, oynadığı 5 karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi ve sadece 2 beraberlik alabildi. 2 puandaki temsilcimiz, küme düşme potasında bulunuyor. Ziraat Türkiye Kupası ilk turunda Halide Edip Adıvarspor’u evinde penaltı atışları sonrasında 6-4 yenen Yalovaspor ikinci turda ise Sultanbeyli Belediyespor’a konuk olmuş ve 80. dakikadaki golle sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılarak Ziraat Türkiye Kupasına veda etmişti.
İstifası kabul edildi..
Sultanbeyli mağlubiyetinin ardından teknik patron Aytaç Yaka yönetime istifasını sunarken, Yalovaspor yönetim kurulu bunu kabul edip yolları ayırdı. Aytaç Yaka ayrılığı sonrasında Yeşil Kırmızılı ekibin yönetimi takımın başına Eren Özen ve Sportif Direktör Sefa Demir’i getirdi. antrenörü Vahap Kemer ise görevine devam edecek. Gelecek hafta Perşembe günü Batman Petrolspor A.Ş.’ye konuk olacak Yalovaspor hazırlıklarına bugün yapacağı çalışmayla başlayacak.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz