YALOVA'DA HEDEF 3 PUAN – Kent 77 TvKent 77 Tv
476
06 Mart 2020 - 19:36
YALOVA’DA HEDEF 3 PUAN

Önümüzdeki Pazar günü evinde İlimtepe Kullar’ı ağırlayacak Yalovaspor’da hedef 3 puan.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yalovaspor, İlimtepe Kullar, hazırlıklarını Amatör 1. Saha’daki antrenmanlarıyla sürdürüyor. Şampiyonluk yolunda evinde mutlaka kazanmayı hedefleyen Yalovaspor’un Teknik Direktörü Aytaç Yaka, Kent 77 TV’ye açıklamalarda bulundu. Yaka, takımın en iyi şekilde hazırlıklarını sürdürdüğünü ifade eden Yaka, “Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Bu hafta içinde İlimtepe Kullarla bir maçımız var. Bundan sonra oynayacağımız maçları da 3 puan parolasıyla çıkacağız. 6 maçı da en az kaybı yaşayan zaten bu ipi göğüsleyecek” diye konuştu.

İlimtepe Kullar’ı iyi analiz ettiklerini ifade eden Yaka, “48 puanla ligin zirvesinde bulunan bir takımız. Kocaeli takımlarından olan İlimtepe de Gebzespor ile çekişiyor. Çiğlispor’un da Beşyüzevler gibi zor bir ekiple maçı var. Ligin bundan sonra seyrini değiştirmek için elimizden geleni yapacağız. Tabi bu dönemler içinde sakatlıklarımız oluyor, cezalarımız oluyor. Şu an bir cezalımız yok. Atlas maçında gördüğünüz gibi Coşkun’la ilgili net bir şeyimiz var. Alperen’in bir durumu var. Şu anda sakatlık durumu var. Suat’ı yetiştirmeye çalışıyoruz. Bunlar da bizim oynayan oyuncularımız ama biz elimizden geleni yapacağız. İlk yarıda da bunları yaşamıştık. Ben bunların altına sığınmak istemiyorum. Şampiyon olan taraf olmak istiyoruz. Taraftarlarımızın bizi desteklemelerini istiyoruz. Biz takım olarak bütünleştik halk olarak bütünleştik; tabi ki dikenli yollar var. Mağlubiyetler, yenilgiler dediğimiz gibi ligin sonuna devam eder biz bu ipi göğüsleyen taraf olacağız” açıklamasında bulundu.

Futbolcu Suat Avcı da şunları söyledi: “Tam bir şekilde konsantreyiz maça. Bu yarışın içinde en başından beri vardık. Allah’ın izniyle iç sahada da taraftarımızın desteği ile bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah bu şehre bu kupayı getirmek istiyoruz. Bütün taraftarların fedakarlık yaptığı gibi bütün şehrin fedakarlık yaptığı gibi takım arkadaşlarımızda tüm gayreti ile fedakarlığını yapıp bu işin üstesinden gelmek istiyor İnşallah sonunda iyi olur.”

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz