YALOVA’DA “GÜVENLİ MESAFE” DENETİMİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
YALOVA’DA “GÜVENLİ MESAFE” DENETİMİ
478
26 Mart 2020 - 13:51

İçişleri Bakanlığınca yayımlanan genelgeyle koronavirüs tedbirleri kapsamında, Yalova’da şehir içi çalışan toplu taşıma araçlarında yolcu sayısının yarıya indirilmesi ve araçlarda yolcuların güvenli mesafede oturmasına yönelik denetim bilgilendirme çalışması yapıldı.

Yalova Emniyeti Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirdiği denetimle hem yolcuları hem de sürücüleri uyardı. Drone destekli yapılan denetimde polis ekipleri burada araçlara oturma düzeniyle ilgili hazırlanan broşürleri yapıştırdı. Polis memuru Ercan Şirin, gazetecilere yaptığı açıklamada denetimlerde yolculara oturma düzeninden bahsettiklerini ifade etti. Toplum sağlığını koruma adına çalışma yaptıklarının altını çizen Şirin, “Bugün ticari taksi ve yolcu taşıyan minibüsleri durdurup sürücüleri ve yolcuları bu şekilde bilgilendiriyoruz. Oturma düzeninde yolculara Bahsederek toplum sağlığını korumak amacıyla birbirilerine en uzak mesafede olmalarını sağlıyoruz. Bir de araçlara broşürler yapıştırıyoruz” diye konuştu.
Öte yandan gün boyu 65 yaş üstü vatandaşlara polis araçlarından anonslar yapılarak uyarıldı.

Trafik ışıklarına da evinde kal yazıları yazılırken polis aracında evde hayat var yazısı yazılarak vatandaşlar uyarıldı.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz