YALOVA’DA “BEŞLİ ÇETE” İÇİN İMZA GÜNÜ – Kent 77 TvKent 77 Tv
YALOVA’DA “BEŞLİ ÇETE” İÇİN İMZA GÜNÜ
605
16 Nisan 2022 - 15:24

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Millet Vekili Ali Mahir Başarır’ın “Beşli Çete” isimli kitabının imza günü Yalova Kitabevi’nde gerçekleşti.

Okurların kitaplarını imzalama aşamasında keyifli sohbetler gerçekleştiren Ali Mahir Başarır’ın yanında Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel ve parti teşkilatı yer aldı. Başarır imza törenin ardından kısa bir açıklamada bulundu.

“BEŞSİZ AMA EŞSİZ BİR GELECEK, GELECEK”
Yalova için “bizim ikinci evimiz” diyen Milletvekili Başarır, “Yalova ikinci seçim bölgem gibi. Buraya her geldiğimde mutlu oluyorum, mutlu ayrılıyorum.
Ben il başkanıma, ilçe başkanlarıma, belediye başkanıma, partililerimize, Yalova halkına, Yalova’nın yürekli insanlarına çok teşekkür ediyorum.
Kitabımızın sloganı şuydu; “Beşsiz Ama Eşsiz Bir Gelecek, Gelecek”. Biz ülkemizin aydınlık geleceği için mücadele ediyoruz. Bu sadece bir kitap değil, bir iddianame, 20 yılın özeti. Yolsuzlukların, haksızlıkların özeti, soygunun özeti, kaynaklarımızın nasıl kullanıldığını anlattık. Bunu tüm Cumhuriyet Halk Partisi grubu olarak yaptık. Tüm arkadaşlarımın emeği var. Önsözünü Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu yazdı, onlara da çok teşekkür ediyorum ve güzel günler yakın diyorum. Basın mensuplarımıza da bizleri bugünde yalnız bırakmadığı için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALİ KANGAL BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Türkiye’nin satrançta en genç büyük ustası (GM) 16 yaşındaki Ediz Gürel oldu.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova, okuyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ YASMEK OKUMA YAZMA KURSU MEZUNLARINI VERDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz