YALOVA VALİSİ MUAMMER EROL’UN 10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI – Kent 77 TvKent 77 Tv
YALOVA VALİSİ MUAMMER EROL’UN 10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI
110
09 Aralık 2021 - 18:52

 

 

Yalova Valisi Muammer Erol’un mesajı şöyle,

“İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin 10 Aralık 1948 tarihinde Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından kabul edilişinin 73. Yıl dönümü münasebetiyle vatandaşlarımızın ve tüm dünyanın İnsan Hakları Günü’nü tebrik ediyorum.”

 

6 Nisan 1949’da ülkemiz tarafından onaylanan ve dünya devletleri tarafından ortak değerler olarak kabul edilen İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi çerçevesinde demokrasinin tüm kurum ve kurallarıyla yerleşmesi için kapsamlı reformlar gerçekleştirilmiştir.

 

Ayrıca toplumda ve kamu görevlilerinde insan hakları bilincini geliştirmek, insan haklarını korumak, ihlal iddialarını incelemek ve araştırmak, insan hak ve özgürlüklerinin kullanılmasının önündeki engeller ile hak ihlallerine yol açan sosyal, siyasi, hukuki ve idari nedenleri incelemek, araştırmak ve bunların çözümüne ilişkin önerilerde bulunmak üzere Valiliğimizde bünyesinde yer alan “İl İnsan Hakları Kurulu” faaliyetlerine devam etmektedir.

 

Bu vesileyle, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesinin kabulünün 73. yıldönümünde insan hakları konusunda toplumsal bilincin ve farkındalığın artmasını diler, hak ve özgürlüklerin gözetildiği, ayrımcılığın ve insan hakları ihlallerinin olmadığı, sevgi ve saygının hâkim olduğu bir dünya dileğiyle tüm vatandaşlarımızın ve tüm dünya milletlerinin 10 Aralık İnsan Hakları Gününü kutluyorum.

 

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz