YALOVA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞBUĞ’U ANDI – Kent 77 TvKent 77 Tv
YALOVA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞBUĞ’U ANDI
274
05 Nisan 2021 - 9:12
Yalova Ülkü Ocakları, 4 Nisan Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefat Günü sebebi ile bir dizi etkinlik gerçekleştirerek Başbuğ Alparslan Türkeş’i vefatının 24. senesinde andı.
24 yıl önce aramızdan ayrılarak ebediyete intikal eden, MHP Kurucu Lideri, Türk siyasetinin ölümsüz ismi, devlet adamı Başbuğ Alparslan Türkeş vefatının sene-i devriyesinde bir dizi etkinlik ile anıldı.
Yalova Ülkü Ocakları orta öğretim teşkilat birimi, Yalova’da bulunan Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı’nda bakım, onarım, temizlik çalışması yaparak, ayrıca fidan dikimi gerçekleştirdi. Genç Ülkü fidanları, doğanın önemine vurgu yaparken yeşil memleket, temiz gelecek sloganıyla çalışmalarını devam ettireceklerini belirttiler.
BAŞBUĞ CUMA NAMAZI ÇIKIŞINDA ANILDI
Başbuğ Türkeş’i anma etkinlikleri kapsamında Yalova Ülkü Ocakları teşkilat mensupları tarafından, Cuma namazı akabinde Yalova Merkez Camii’nde vatandaşlara tatlı ikram edildi. İkramlara teşekkür eden Yalovalılar, Başbuğ’u rahmet ve dualarla andılar.
BAŞBUĞ İÇİN KUR’AN-I KERİM OKUTULDU
Etkinlikliklerin son aşaması olarak Başbuğ Türkeş’in vefatının sene-i devriyesi sebebiyle Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi.
Yenilenen ve tadilat çalışmaları tamamlanan Yalova Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’ndaki Kur’an-ı Kerim tilavetinde temizlik-maske-mesafe kurallarına özen gösterildi. Başbuğ, Yalova Ülkü Ocakları’nda rahmet,minnet ve dualarla anılırken, Ülkücüler Başbuğ’a duydukları özlemlerini dile getirdiler.
Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Bora Tanaçan, yıllar geçse de duydukları üzüntü ve özlemin katlanarak arttığını dile getirirken, “ Cennet Mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i vefatının yıl dönümünde bir dizi etkinlik ile andık. Kendisi Türk siyasi tarihine damga vurmuş, devlet adamı olmanın ne demek olduğunu dünden bugüne ziyadesiyle göstermiştir. Fikirlerine,mirasına sahip çıkmak ve daha da ileri götürmek bizim için kutlu bir yolculuk. Hayalimiz Başbuğumuzun izinde, Milliyetçi ,Milli bir Türkiye, çağın ilerisinde bir memleket. Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ ve bu kutlu dava yolunda şehadete eren tüm şehitlerimizi rahmet,minnet ve dualar ile anıyorum” ifadelerini kullandı.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
AHMEDİYE GÖLETİ DEFNE KOKULARINA DOYACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
‘YALOVA BENİM KENTİMDİR’ ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ, VEKTÖRLE MÜCADELEYE HIZ VERDİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL SÖZÜNÜ TUTTU
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA’DA MARKETLERE SIKI DENETİM

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz