YALOVA TEMA, DOĞA KAMPINDA BULUŞTU – Kent 77 TvKent 77 Tv
YALOVA TEMA, DOĞA KAMPINDA BULUŞTU
122
09 Ağustos 2022 - 10:05

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği, Saha Faaliyet Programlarında yer alan Doğal alanlarda KAMP konusuna dikkat çekmek amacıyla gönüllüleriyle birlikte Soğucak mevkiindeki Başka Bir Dünya Kamp alanında kamp yaptı.

 

İl Temsilcisi Arzu Demir, İl Yönetim Ekibi ve TEMA gönüllüleri, şehrin gürültüsünden ve stresinden uzak, yeşilin tadının doyasıya çıkarıldığı, su ve kuş sesleri eşliğinde toprak kokusu, defne, ıhlamur, kestane, ceviz, kızılcık, mürver ağaçları altında böğürtlenlerle dolu orman içinde sakin ve huzurlu bir hafta sonu geçirdiler.

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir etkinlikleriyle ilgili yaptığı açıklamada “Orman içinde dokuz dekarlık özel arazide gerçekleşen kamp etkinliğimize cumartesi günü öğlen saatlerinde çadırların kurulması ile başladık.

Gönüllülerimizin toplanması, tüm çadırların kurulmasının ardından tanışma faslımızı gerçekleştirdik. Kamp alanı çevresinde doğaseverler için muhteşem bir trekking parkurları mevcut.

Akşam saatlerinde böğürtlen ve eriklerle dolu muhteşem doğa manzarası eşliğinde kamp alanından kirazlı köyü sırtlarına kadar yaklaşık iki saatlik bir doğa yürüyüşü yaparak günbatımını Kirazlı köyü tepesinden izledik.

Akşam ise yine gönüllülerimizin gerçekleştirdiği canlı müziklerle hep birlikte doyasıya eğlendik.

Yalova’mız doğaseverler için muhteşem manzaraları, yürüyüş parkurları ve şelaleleri ile kendisine hayran bırakan bir lokasyon.

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği olarak saha faaliyet programımız kapsamında ayda en az bir kez henüz doğa ile tanışmamış gönüllülerimizi doğa ile buluşturmak, tanışanları ise farklı parkurları göstermek ve doğa farkındalıklarını artırmak amacıyla ağırlıklı olarak yürüyüş etkinlikleri gerçekleştiriyoruz.

Bu kez de gönüllülerimizi ilk defa doğa kampında buluşturarak kamp atmosferini yaşamalarını istedik. Doğada geçirdiğimiz 24 saat hepimiz için oldukça eğlenceli geçti.

Gönüllülerimizle birlikte tanışma, kaynaşma ve faaliyetlerimiz konusunda bol bol sohbet etme imkanı yakaladık.

Hem doğa yürüyüşü yaptık hem değişik oyunlar oynadık hem de canlı müzikler eşliğinde bol bol eğlendik. Bu bizim ilk kampımız oldu.

İl Temsilciliği olarak kamp etkinliğimizi geleneksel hale getirmeyi ve yılda en az iki kez doğa kampı yapmayı hedefliyoruz. Bir sonraki kamp etkinliğimizi ise bir aksilik olmazsa önümüzdeki ay içinde Beşpınarlar bölgesinde yapalım istiyoruz.

Etkinliğimizin gerçekleşmesinde bizleri yalnız bırakmayan tüm gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum.

Yalova TEMA olarak tüm ekibimizle birlikte geleceğimiz için güzel çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. Yalova’daki 8 bini aşkın gönüllümüzle birlikte #UmutYeşertiyoruz” dedi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
AHMEDİYE GÖLETİ DEFNE KOKULARINA DOYACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
‘YALOVA BENİM KENTİMDİR’ ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ, VEKTÖRLE MÜCADELEYE HIZ VERDİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL SÖZÜNÜ TUTTU
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA’DA MARKETLERE SIKI DENETİM

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz