‘YALOVA TARİH YAZMAYA DEVAM EDİYOR’ – Kent 77 TvKent 77 Tv
953
10 Mart 2020 - 7:21
‘YALOVA TARİH YAZMAYA DEVAM EDİYOR’

Ligin 22. haftasında 14 sayı geriye düştüğü mücadelede Mamak Belediyesi’ni 70-68 devirerek müthiş bir galibiyete imza atan Semt77 Yalovaspor Basketbol takımında başantrenör Murat Yolcu, karşılaşmayla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yolcu, Yalova’nın tarih yazmaya devam ettiğini dile getirdi.

 

 

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde play-off savaşı veren Semt77 Yalovaspor Basketbol, 22. haftada  seyircisi önünde Ankara ekibi Mamak Belediyesi ile kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen müsabakanın son saniyelerinde rakibini 70-68 devirmesini bilen Yeşil-Kırmızılı takımımız, büyük bir önem taşıyan galibiyeti elde etti.

 

‘Yalova tarih yazmaya devam ediyor’..

Karşılaşma sonrasında Mamak cephesinden gelen açıklamarla ilgili konuşan ve karşılaşmayı değerlendiren Semt77 Yalovaspor Başantrenörü Murat Yolcu, “Başkanımız burada bize öyle güzel ortam hazırladı ki; valimiz, belediye başkanımız, milletvekilleri geliyor. Beni bilen bilir, kendimi anlatmama gerek yok. Biz Yalova olarak herkesi çok iyi şekilde ağırlıyoruz. Çok iyi şekilde ev sahipliği yapıyoruz. Taraftarından sporcusuna, teknik heyetinden yönetimimize herkesin Yalova sevdasını çok iyi biliyoruz. Bunun dışında tribünle rakip takım oyuncuları ve teknik heyeti arasında ne yaşandı bilemem. Ancak biz burada çok iyi misafirperverlik yapıyoruz. Maça gelince; rakip takımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler ama belki benim hatam. Oyuncularımı çok iyi hazırlayamadım. Küçük detaylardan dolayı karşı rakibe bizi yenebilirler hissini vermiş olabiliriz. Bu da benim hatam. Bu da kendi özeleştirim. Sonuçta bu güzel seyirciyle güzel şeyler yapacağız. Yalova tarih yazmaya devam ediyor. Bir hayalimiz var, bunu da her geçen gün gerçekleştirmek için mücadele veriyoruz” şeklinde konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz