YALOVA TAKIMINA ORHANGAZİ SAHİP ÇIKTI – Kent 77 TvKent 77 Tv
174
14 Ekim 2021 - 15:30
YALOVA TAKIMINA ORHANGAZİ SAHİP ÇIKTI

Hentboldaki temsilcimiz Zirve Gençlik ve Spor Kulübü’nün Pazar günü sahasında oynayacağı Bursagücü maçı için hazırlıklarını sürdürmesi için Yalova’da salon olmaması nedeniyle Mavi-Beyazlı temsilcimize Orhangazi sahip çıktı. Kulüp yetkililerinin girişimleriyle Orhangazi, Zirve GSK’nin antrenman yapabilmesi için kapılarını temsilcimize açtı.

Türkiye Erkekler Hentbol 1. Lig B Grubu’ndaki temsilcimiz Zirve Gençlik ve Spor Kulübü, ikinci haftada 17 Ekim Pazar günü evinde Bursagücü ile kozlarını paylaşacak. İlk haftada Bahçelievler Belediyesi’ne 33-32’lik skorla kaybederek adeta rakibini elinden kaçıran Mavi-Beyazlı takımımız, ikinci hafta müsabakaları kapsamında; sahasında Bursagücü ile kozlarını paylaşacak. 17 Ekim Pazar günü Çınarcık Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

Çalışmalarını Orhangazi’de yapıyor..

Öte yandan Bursagücü maçı öncesi antrenman yapacak salon bulamayan Zirve Gençlik ve Spor Kulübü’ne, Orhangazi İlçe Spor Müdürü Mehmet Ali Koşan sahip çıktı. Koşan, Mavi-Beyazlı takımımızın, Pazar günkü maç öncesi çalışmalarını yapabilmesi için ilçedeki spor salonunun kapılarını Zirve GSK’ye açtı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan kulüp başkanı Alper Erin, “Pazar günü oynayacağımız Bursagücü maçı hazırlıklarına Orhangazi Spor Salonu,2nda devam ediyoruz. Orhangazi İlçe Spor Müdürü Mehmet Ali Koşan, antrenmanı ziyaret ederek çocuklarımıza başarılar diledi. İlk defa bir bürokrat antrenmanımızı ziyaret etti.

Şaşırdık; çünkü Yalova’da hiç böyle bir şey olmamıştı. İlgi ve alakalarından dolayı Mehmet Ali Koşan müdürümüze teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“ENKAZ EDEBİYATI YAPMIYORUZ, BELEDİYEYİ TOPARLAYACAĞIZ”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ HALKA HİZMETİNİ ARTIRIYOR
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca, Kara Savaşları’nın 109. yıl dönümünü andı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz