“YALOVA ŞANSLI İLLERDEN BİRİSİ, VAKA SAYISI AZ” – Kent 77 TvKent 77 Tv
“YALOVA ŞANSLI İLLERDEN BİRİSİ, VAKA SAYISI AZ”
448
02 Nisan 2020 - 10:01
Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi ve Aktif Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Yılmaz, Yalova’daki koronavirüs vakalarının İstanbul bağlantılı olduğuna dikkati çekerek, “Yalova şanslı illerden birisi, vaka sayısı az” dedi.

Yılmaz, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ile Kent 77 TV Genel Yayın Yönetmeni Özgür Yıldız’ın sunduğu, Gündem Özel programında katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Yılmaz, Türkiye’nın şansının koronavirüsün ülkemize geç gelmesi olduğunu ifade etti. Bunda da Sağlık Bakanlığının aldığı kararların önemli olduğuna dikkati çeken Yılmaz, koronavirüs belirtilerinin yüksek ateş, öksürük, halsizlik olduğunu belirtti.
Yılmaz, kendilerine gelen ve koronavirüs sonuçları pozitif çıkan hastaları Yalova Devlet Hastanesi’ne gönderdiklerini, buradaki kapasite dolması halinde hastanelerinde tedaviye almaya başlayacaklarını açıkladı.
Yılmaz, koronavirüs salgının yaz aylarında bitip bitmeyeceği yönündeki soruya, “Beklenti var ama kesin bir bilgi yok. Yalova şanslı illerden birisi. Vaka sayısı az. Kompak bir şehir. İstanbul Türkiye’nin Avrupa’sı gibi oldu. Bizim bildiğimiz İstanbul kaynaklı Yalova’daki bulaşıcılar. O yüzden buna çok dikkat etmek gerekiyor” diye konuştu.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz