Yalova Karadeniz Dernekler Federasyonu İbrahim Bayzan'dan teşekkür mesajı – Kent 77 TvKent 77 Tv
41
12 Şubat 2024 - 8:40
Yalova Karadeniz Dernekler Federasyonu İbrahim Bayzan’dan teşekkür mesajı

“Kıymetli hemşerilerimiz Yalova Karadeniz Dernekler Federasyonu olarak 1.sini gerçekleştirdiğimiz Hamsi festivaline vermiş olduğunuz desteklerden dolayı Karadenizliler derneği ve Karadenizliler dernekler federasyon başkanı olarak şahsım Bayburtlular dernek başkanı sn. Ahmet Savaş Öztürk ,Rizeliler dernek başkanı Sn. Himmet Bakırcı, Federasyonumuzun kurucularından sayın Dursun Erdem, Ordulular dernek başkanı Sn. Süleyman Birtek, Yeni Giresunlular dernek başkanı Sn. Alaattin Karahasan, Trabzonlular dernek başkanı Sn. Muhammet Öztürk, Çiftlikköy Rizeliler dernek başkanı Sn. İsmail yaprak Tokatlılar dernek başkanı sn. Ömer İncebiz ve tüm başkanlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Her daim yanımızda olan Yalova milletvekilimiz Sayın Meliha Akyol’a Ayrıca desteklerini hiç bir zaman dernekler den esirgemeyen sayın Yalova belediye başkanımız Mustafa Tutuk’a çok teşekkürlerimi sunuyorum.

Yalova üniversitesi rektörü Sn. Profesör doktor Mehmet Bahçekapılıya siyasi partilerin kıymetli başkanları ve tüm yöneticilerine resmî kurumlarımızın kıymetli yöneticilerine, Yalova basın mensuplarına, Yalova emniyet müdürlüğüne ve Yalova zabıta müdürlüğüne Yalova stk başkanlarına ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Yalovalı tüm hemşerilerimize, Osmanlı ajansa katılan tüm sanatçılarımıza ses ve ışık hizmetimizi veren Becan beye, fuar alanındaki tüm esnaflarımıza her şeyden önemli yaptığımız organizasyonlara iyi günde kötü günde yanımızda olan bizleri yalnız bırakmayan büyüklerimize, küçüklerimize tüm dostlarımıza hanımefendilere ve beyefendilere sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız.”

Yalova Karadenizliler dernekler federasyonu adına başkan İbrahim Bayzan

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz