YALOVA HAFTA SONU TEK YÜREK OLDU – Kent 77 TvKent 77 Tv
460
04 Nisan 2022 - 14:33
YALOVA HAFTA SONU TEK YÜREK OLDU

3 Nisan Pazar Günü Yalova’da tarihe bir not düşüldü. Ülkemizin yüz ölçüm olarak en küçük şehri, ancak birlik beraberlik olarak gönlü ve hikâyesi en büyük şehirlerden biri olan Yalova’da tarihi anlar yaşandı.
Amatör Kümede taraftara deyim yerindeyse hasret kalan futbol takımlarını imrendirecek ve tüm ülkeye örnek olacak bir birliktelikle, 10bin’e yakın taraftar Yalova Atatürk Stadyumu’nda tek yürek ve büyük bir inançla Yalovaspor’u destekledi.
Genç, yaşlı hatta çocuk yaşta Yalovalılar, Kadın, Erkek demeden, Siyasi Parti, Amir, Memur ayrımı yapmadan birlikte şarkılar söylediler, tezahüratlar yaptılar ve Yalovaspor için bağırdılar.
Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yalovaspor, sahasında en yakın rakibi Ayvalıkgücü’nü ağırladı. Şampiyonluk şansı için 3 farklı kazanması gereken Yalovaspor, bu avantajı yakalayamadı ve maç golsüz beraberlik ile sonuçlandı. Bu beraberlik ile şampiyonluk şansını son maça taşıyamayan ve ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğu kaçıran Yalovaspor, her şeye rağmen kenetlenen taraftar ve inançlı bir Yalova halkı kazanarak geleceğe yeniden umutla bakabilen, şehrin inandığı bir takım kimliğine bürünmüş oldu.
Maçın ardından hayli üzgün olan taraftarlar ve Yalova halkı, adeta tek bir ağızdan, bu sene şampiyonluğun kaybedilmiş olmasına rağmen, şehrin yeniden Yalovaspor üzerinden birleşebildiğini ve güzel günlerin yakın olduğuna inandıklarını söyledi.
Maç öncesi Kent77 mikrofonlarına konuşan Yalovaspor Başkanı Onay TUNA; “Şehrin kenetlendiğini ve Yalovaspor’un herkesi kucaklayan birleştirici bir güç olduğunu vurguladı.”
Maç öncesi konuşan futbolcular da; “hem maçın önemini hem de şampiyonluğa olan inançlarını dile getirirken, maç sonucunda istenenin alınamamış olmasından kaynaklanan üzüntülerini ve hayal kırıklıklarına karşı tek tesellinin, halkın Yalovaspor adı altında birleşmesi ve geleceğe daha fazla inançla, daha fazla birliktelikle bakmaya başlamış olmalarıdır.” açıklamalarını yaptı.
#yalova #kent77 #kent77tv #yalovaspor #yalovasporkulübü #onaytuna

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova’da çocuklar doyasıya eğlendi
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
İstanbul Valisi’nin koltuğuna oturan Koç, Taksim’de 1 Mayıs’a izin verdi!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Teksas’ta 23 Nisan
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Asayiş berkemal!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA’DA 23 NİSAN COŞKUSU DOYA DOYA YAŞANDI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz