VİP'TE ROTA İZMİR – Kent 77 TvKent 77 Tv
254
16 Ocak 2020 - 13:24
VİP’TE ROTA İZMİR

Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Yalova VİP Gençlikspor, 17. haftada  yarın İzmir deplasmanında oynayacağı Bayraklı Belediyesi maçını düşünüyor.

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ilimizi temsil eden VİP Gençlikspor, 17. hafta maçları kapsamında İzmir deplasmanına çıkacak. Bayraklı Belediyesi’ne konuk olacak perilerimiz, rakibini devirip kötü gidişe dur demek istiyor. Geçen hafta evinde Emlak Konut’a 96-63 gibi farklı skorla boyun eğerek düşüşünü sürdüren Yalova VİP Gençlikspor, Bayraklı Belediyesi maçıyla yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Bayraklı Belediyesi ile VİP Gençlikspor arasında yarın İzmir Bayraklı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, saat 18.00’de başlayacak. Bu müsabaka öncesinde temsilcimiz VİP Gençlikspor, 19 puan ve averajla 15. sırada bulunuyor. 27 puandaki İzmir ekibi Bayraklı Belediyesi ise averajla 4. sırada haftaya girmeye hazırlanıyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz