VİP'TE GÖZLER, EMLAK KONUT'A ÇEVRİLDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
322
10 Ocak 2020 - 11:36
VİP’TE GÖZLER, EMLAK KONUT’A ÇEVRİLDİ

Ligde zor günler geçiren ve küme düşme hattında bulunan Yalova VİP Gençlikspor’da gözler, hafta sonu oynanacak Emlak Konut maçına çevrildi.

 

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ilimizi temsil eden VİP Gençlikspor, ikinci yarının ilk haftası olan 16. hafta müsabakaları çerçevesinde; sahasında İstanbul ekibi Emlak Konut ile kozlarını paylaşacak. Geçen hafta yine evinde bu kez Antalya 07 Basketbol ile karşılaşan VİP, rakibine farklı mağlup olmuştu. Bu sezon şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen ve gözünü Süper Lig’e diken Emlak Konut karşısında şans arayacak Murat Yapıcı’nın öğrencileri, İstanbul temsilcisine kolay teslim olmak istemiyor.

 

Emlak Konut zirvede..

Yalova VİP Gençlikspor ile Emlak Konut arasında 11 Ocak Cumartesi günü Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak mücadele, saat 15.00’te start alacak. Cumartesi günü yapılacak müsabaka öncesinde perilerimiz, 18 puan ve averajla son sıradaki Urla Belediyesi’nin bir basamak yukarısında ve 15. sırada yer alıyor. 27 puandaki Emlak Konut ise İstanbul Üniversitesi’nin önünde averajla liderlik koltuğunda oturuyor. Zorlu maç için hazırlıklarına devam eden temsilcimiz, 10 Ocak Cuma günkü son antrenmanın ardından Emlak Konut karşılaşması için kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz