VALİ EROL’DAN KENT KONSEYİNE İADE-İ ZİYARET – Kent 77 TvKent 77 Tv
VALİ EROL’DAN KENT KONSEYİNE İADE-İ ZİYARET
106
18 Ocak 2022 - 14:41

Yalova Valisi Muammer Erol, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir ve Yürütme Kurulu Üyelerine iade-i ziyarette bulundu.

 

GENÇLİK VE ENGELLİ MECLİSLERİNİN KURULUŞLARI İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLATILDI

Ziyarette Kent Konseyi Genel Sekreteri Erkan Çetintaş’ın yanı sıra yürütme kurulu üyeleri İnanç Kaya, Melahat Yalçın, Ayhan Polat, Volkan Yılmaz, Mehtap Hiçyılmaz, İdris Durmuş, Lütfi Özgür, Ali Çolakoğlu, Dr. Hasan Sesli, Doğan Doğru ve Arzu Demir yer aldı.

Vali Erol’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade eden Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir önceliklerinin çalışma grupları ile Gençlik ve Engelli Meclislerinin kuruluşları olduğunu belirterek, bunun için Genel Sekreterlik tarafından hazırlıkların başlatıldığı konusunda Vali Erol’a bilgi verdi.

Vali Erol, gerekli oluşumların bir an önce hayata geçmesinin önemli olduğunu ve bu konuda Kent Konseyine gereken desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.

 

EROL, “İSALE HATTININ DEĞİŞMESİ NOKTASINDA GÜÇLÜ BİR KAMUOYU OLUŞTURULMALI”

Vali Erol ziyaret esnasında Yalova’nın öncelikli sorunları arasında olan, içme suyu isale hattının değiştirilmesi başta olmak üzere kentin gelecekteki nüfus artışına göre planlanması ve Yalova’nın turizm potansiyelinin etkili şekilde tanıtımı konuları hakkında görüşlerini söyledi.

Mevcut isale hattından kaynaklı kaçakların oldukça yüksek olduğunu, asbestli borulardan dolayı kanser vakalarında ciddi artışların yaşandığını vurgulayan Vali Erol, yerel yönetimin gerekli hazırlıkları yapmaları gerektiğini, halkın ise bu konuyu öncelikli bir sorun olarak görmediğini belirtti.

Yalova’nın isale hattının değişmesi noktasında, güçlü bir kamuoyu oluşturulması gerektiğini ifade eden Erol, “Diğer önemli bir konu ise Yalova’nın istihdam ve nüfus açılarından ilçeleri ile birlikte düşünülerek planlanmasının yapılması gerekmektedir. Konunun muhatapları ile bir araya gelmeli. Bütün şehir uygulamasının Yalova için faydalı olur” dedi.

 

EROL, “YALOVAGEZİ.COM” MOBİL UYGULAMASI SAHİPLENİLMELİ’’

Vali Erol, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından Yalova’nın tanıtımı için hayata geçirilen “yalovagezi.com” mobil uygulamasının esnaf ve acenteler başta olmak üzere kamuoyu tarafından güçlü şekilde sahiplenilmesi gerektiğini ifade etti.

Başkan Kandemir, Vali Erol’un ifade ettiği konuların çok önemli olduğunu ve bu konuların kamuoyu tarafından sahiplenilmesi noktasında ilgili çalışma gruplarının kurulması başta olmak üzere gerekli girişimlerin Yalova Kent Konseyi tarafından başlatılacağını belirtti.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALİ KANGAL BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Türkiye’nin satrançta en genç büyük ustası (GM) 16 yaşındaki Ediz Gürel oldu.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova, okuyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ YASMEK OKUMA YAZMA KURSU MEZUNLARINI VERDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz