VALİ EROL, SPORTİF YETENEK TARAMASINI TAKİP ETTİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
246
13 Mart 2020 - 17:24
VALİ EROL, SPORTİF YETENEK TARAMASINI TAKİP ETTİ

Yalova Valisi Muammer Erol,  ‘Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi’ kapsamında 81 ilde eş zamanlı hayata geçirilen ve sportif yeteneği olan çocukların keşfedilerek başarılı bir sporcu olmalarını sağlayacak projenin yürütüldüğü 90. Yıl Kapalı Spor Salonunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı ile 2016 yılında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde hayata geçirilen ‘Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi’nin öğrencilerin gelişiminde önemli bir katkı sağlayacağını ifade eden Valimiz Muammer Erol, spora ve sporcuya her zaman önem verdiklerini belirterek sporun geniş kitlelere yaygınlaştırılması, çocuk ve gençlere sporu sevdirerek onları sporla tanıştırmanın önemli olduğunu ifade ederek tüm öğrencilere eğitim ve spor yaşamlarında başarılar diledi. Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme kapsamında 2019-2020 Yılı Eğitim ve Öğretim Döneminde ilimizde ve ilçelerimizde 3 bin 400’e yakın öğrencinin ölçümlere tabii tutularak yetenek taramasından geçmesi bekleniyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz