"UZUNLARIMIZIN YETERSİZ KALMASI, BENİ PLAY-OFF'TA ENDİŞELENDİRİYOR" – Kent 77 TvKent 77 Tv
220
04 Mayıs 2021 - 8:00
“UZUNLARIMIZIN YETERSİZ KALMASI, BENİ PLAY-OFF’TA ENDİŞELENDİRİYOR”

Ligin 29. haftasında evinde GCT Düzce’yi 12 sayı farkla 74-62 mağlup eden Semt77 Yalovaspor Basketbol’da başantrenör Hakan Yavuz, karşılaşmayla ilgili değerlendirmede bulundu. Tecrübeli koç, farka gittikleri maçta bazı erken atışlarla düzenden çıktıklarını ve rakiplerinin de hızlı hücumla kendilerini cezalandırdığını söyledi. Yavuz, iki uzunun bu maçta yetersiz kalmasının, kendisini play-off’ta endişelendirdiğinin altını çizdi.

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nin 29. haftasında Semt77 Yalovaspor Basketbol, sahasında GCT Düzce ile kozlarını paylaştı. Baştan sona üstün götürdüğü mücadeleyi Yeşil-Kırmızılı takımımız, 74-62’lik skorla kazanmasını bildi. Üst üste oynadığı son beşinci maçını da galibiyetle noktalayan Semt77 Yalovaspor, 47 puan ve averajla haftayı üçüncü sırada noktaladı.

‘Uzunlarımızın yetersiz kalması, beni play-off’ta endişelendiriyor’..

Üç hafta önce play-off’ları garantiledikten sonra antrenmanlarda biraz daha savunmaya ağırlık verdiklerini belirten Semt77 Yalovaspor Başantrenörü Hakan Yavuz, “Play-off’ta hedefimiz var ve o hedefe ulaşmak için muhakkak savunmayı da iyi yapmamız gerekiyor. Bu maçta savunmayı iyi yaptık ama hücumda fark olduktan sonra bazı erken atışlar oldu. Düzenden çıktık. Rakip de bunu hızlı hücumla cezalandırdı. İki tane uzuna karşı bizim uzunlarımız bu maçta yetersiz kaldı. Bu beni play-off için biraz endişelendiriyor. Tabii ki üçüncü yabancı oyuncumuz da var. Herhalde ondan bu katkıyı alırız diye düşünüyorum. Çıkacak ya da çıkmaya aday takımların sertliklerini tahmin ettiğim için bunun üstüne biraz daha gideceğiz” diye konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
HİNDİSTAN’DAN SONRA AFRİKA’DAN DA UCUZ İŞÇİ GETİRMEYE BAŞLADILAR!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL’E TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Termal’de çıkan yangında 2 hektar ormanlık alan zarar gördü!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
AHMEDİYE GÖLETİ DEFNE KOKULARINA DOYACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
‘YALOVA BENİM KENTİMDİR’ ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz