UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 6 ŞÜPHELİ YAKALANDI – Kent 77 TvKent 77 Tv
UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 6 ŞÜPHELİ YAKALANDI
83
22 Mart 2023 - 9:29

 

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Yalova genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar aralıksız devam ediyor.

 

15-21 2023 Mart tarihleri arasında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Narkotim Ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda sokak düzeyinde ikametgâhtan ve araç içirişinden uyuşturucu madde satışı yapıldığı ve kullanıldığının tespiti üzerine operasyon düzenlendi.

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçu ile ilgili olarak; L.Ö. F.K. F.Ş. B.G. B.M. ve M.K. isimli şüpheli şahısların Narkotik Maddeler Arama Köpeği Zeytin eşliğinde gerçekleştirilen ikametgâh, araç ve üst aramalarında; 283.41 Gram Skunk Maddesi, 76.05 Gram Metamfetamin Maddesi, 1.29 Gram Esrar Maddesi ve 1 Adet Hassas Terazi ele geçirildi.

6 şüpheli, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçu ile ilgili olarak adli makamlara sevk edildi.

B.G. ve B.M. isimli şahıslar tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Aynı soruşturma kapsamında yakalanarak gözaltına alınan F.K. isimli şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan Kesilmiş Hapis Cezası gereği ceza evine teslim edildi.

L.Ö. F.Ş. ve M.K. İsimli şahıslar adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Narkotim Ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda; kullanmak için uyuşturucu madde satın aldıkları tespit edilen; B.G. S.G. B.G. A.K. isimli şahıslar hakkında da adli işlem yapıldı.

Ayrıca; Narkotim Ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda haklarında Uyuşturucu Madde Ticareti ve Kullanımı Suçlarından Kesilmiş Hapis Cezası ile aranan; 3 yıl 4 ay, İ.S., 2 yıl 6 ay, U.K., 2 yıl 6 ay, G.K., 2 yıl 2 ay, 20 gün D.B., 1 yıl 8 ay, S.K. ve 1 yıl 8 ay, M.E.B isimli şahıslar yakalanarak ceza evine teslim edildi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Devlet erkanı Anıtkabir’de!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Karakol bahçesinden kaçan eşek, hastaneye girdi!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova’da 23 Nisan coşkusu

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz