'ÜRETİCİ KADIN PAZARI' İLGİ ÇEKMEYE DEVAM EDİYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
‘ÜRETİCİ KADIN PAZARI’ İLGİ ÇEKMEYE DEVAM EDİYOR
1.031
28 Ocak 2020 - 12:33

Yalova Belediyesi tarafından salı günleri pazaryerinde kurulan ‘Üretici Kadın  Pazarı’ aile bütçesine katkı sağlamak isteyen kadınların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Evlerinde boş vakitlerinde yaptıkları el işi örgüleri, çocuk elbiseleri, takı, süs eşyaları, iğne oyası, dantel, yiyecek, içecek ve çeşitli malzemelerin satışını yapan kadınlar, kurdukları ‘Üretici Kadın Pazarı grubu’ ile haftada bir gün kurulan pazarın dışında özel gün ve haftalarda da satış yapıyor.

Havaların soğuk olması nedeniyle Yalova Belediyesi’nin sabah erken saatlerde Pazar yerini yıkamasından şikayetçi olan kadınlar, bu yıkamanın akşamdan yapılmasını ve sabah yerlerin kuru bir şekilde olmasını istiyor.

 

Kent 77 Tv muhabirine açıklama yapan Üretici Kadınlar; “Biz üç senedir bu işi yapıyoruz her Salı buradayız. Satış bazı günler oluyor bazı günler olmuyor. Soğukta çok olmuyor. Havalar soğuk olduğu için azaldı satışlar. Şikayetlerimiz  var. Burası çok soğuk. Islak yerler.  Bunu akşamdan yıkasalar kuru kuru gelsek olmaz mı? Bizim belediye başkanının bir Orhangazi pazarına gitmesi lazım orada kale bodurlar döşenmiş. Biz burada donuyoruz. Yerde ki ıslaklıktan  ayaklarımız donuyor. Bize bu hakkı veriyorlarsa hizmetini de yapsınlar. ” Açıklaması yaptılar.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz