TUTUK, “YALOVA, GELİŞMEYE VE DEĞİŞMEYE DEVAM EDİYOR” – Kent 77 TvKent 77 Tv
TUTUK, “YALOVA, GELİŞMEYE VE DEĞİŞMEYE DEVAM EDİYOR”
120
25 Mayıs 2022 - 8:45

Yalova Belediyesi tarafından 2020 yılında ‘Değişim Başladı’ sloganıyla hayata geçirilen altyapı ve üstyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Belediyesi ekiplerince yürütülen çalışmaları sahaya inerek inceledi.

Başkan Vekili Tutuk ilk olarak Fevzi Çakmak Mahallesi Morgül, Ömer Besim ve Leylak Sokak’ta başlatılan altyapı ve üstyapı çalışmalarını, ardından Seyrantepe Mahallesi 7’nci sokak ve çevresinde birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.

Ekiplerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Vekili Tutuk, devamında ise; Mustafakemalpaşa Mahallesi Çetin ve Postacı Sokak’ta yenilenen yağmursuyu hattı ve parke yol çalışmalarını inceledi.

Son olarak Bayraktepe Mahallesi Seçim Sokak’ta devam eden altyapı yenileme çalışmalarını denetledi.

“YALOVA’DA DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR VATANDAŞLARIMIZIN ENDİŞESİ OLMASIN”

Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Yalova’da başlattığımız altyapı ve üstyapı çalışmalarımız havalarının ısınmasıyla birlikte hız kazandı.

Bu kapsamda yıllardır yapılmamış sokak ve caddelerde yenileme çalışmalarına başlıyoruz. Ekibimle birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldım.

Ayrıca vatandaşlarımızla da sohbet ederek, hal ve hatırlarını sordum. Sokakta halk yapılan yenilikleri fark ediyor ve bizlere olumlu dönüşleri oluyor.

Yıllardır yapılmayan ve el değmemiş sokaklarımız var. Çalışmalarımıza yaptığımız program dahilinde başladık. Yalova, gelişmeye ve değişmeye devam ediyor.

Vatandaşlarımızdan çalışmalarımız boyunca gösterecekleri sabır için teşekkür ediyorum. Tamamlandığında herkesin hayır duasını alacağız” dedi.

#yalova #kent77 #kent77tv #yalovabelediyesi #mustafatutuk #altyapı #üstyapı

Yazar

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz