TUTUK, “ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ” – Kent 77 TvKent 77 Tv
TUTUK, “ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ”
116
02 Aralık 2022 - 14:57

 

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Birçok engellimizin yaşadığı şehrimizde engelli vatandaşlarımızı sadece bir gün değil, yılın her günü hatırlamak, anlamak ve ihtiyaçlarının çözümü için çalışmalar yapmak gerektiğinin bilincindeyiz. Bu bilinçle onların hayatlarını kolaylaştırmak için şehrimizde elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Başkan Vekili Tutuk mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: “Yalova Belediyesi olarak engelli bireylerimizi topluma kazandırmak ve hayatlarını kolaylaştırabilmek adına elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

İlimize kazandırdığımız tüm hizmetlerde engelli vatandaşlarımızı özellikle düşünüyor, projelerimizi de bu doğrultuda şekillendiriyoruz.

Vatandaşlarımıza engel oluşturacak durumları ortadan kaldırmayı kendimize bir görev biliyoruz. Engelli vatandaşlarımızın yaşama sevincini diri tutacak en küçük çalışma bile bizim için çok önemli.

Ayrıca engelli kardeşlerimizin sosyal, ekonomik ve kültürel hayatımıza yapmış oldukları katkılar her türlü takdirin üstündedir.

Bugün sporda, kültür alanında, bilim alanında ve birçok alanda ortaya koydukları ulusal ve uluslararası başarılarla gurur duyuyoruz.

Her bireyin bir engelli adayı olduğu bilincini asla aklımızdan çıkarmamalıyız. Bu vesileyle tüm engelli kardeşlerimin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, kendilerine sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.”

 

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALİ KANGAL BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Türkiye’nin satrançta en genç büyük ustası (GM) 16 yaşındaki Ediz Gürel oldu.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova, okuyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ YASMEK OKUMA YAZMA KURSU MEZUNLARINI VERDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz