TÜRKİYE’NİN EN GELİŞMİŞ FİZİK TEDAVİ MERKEZİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
TÜRKİYE’NİN EN GELİŞMİŞ FİZİK TEDAVİ MERKEZİ
190
10 Kasım 2022 - 14:12

Yalova Terma City Otel’de, 08 Kasım 2022 Salı günü saat 18.30’da Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.
AQUA& Physiotherapy Center ile güçlerini birleştiren Terma City, Konaklamalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Oteli olarak hizmet vermeye başlıyor.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında bilgilendirme yapan Uzman Fizyoterapist Vedat Yakıt, ‘’Meslekte 32. yılım. Yalova’da kaplıcalı Fizik Tedavi Merkezi oluşturduk. Hem yatılı hem de tedavi edebileceğimiz hastalar için güzel bir konsept yarattık. Şu anda oluşturduğumuz merkez hemen hemen Türkiye’nin en kapsamlı Fizyoterapi ve Fizik Tedavi Merkezi haline getirdik. Havuz bölümünde üç tane havuzluk oluşturduk. Bu alan ise rehabilitasyon alanımız. Eğitim ve rehabilitasyon amaçlı kullandığımız bir sistem.
Biz diğer merkezlere göre daha gelişmiş ve daha kapsamlıyız.’’ dedi.
Kurdele kesimi ile gerçekleştirilen açılışta konuşma yapan Fizyoterapi Uzmanı Prof. Dr. Ferda Erdoğan, ‘’Böyle bir görevi üstelenen Vedat Yakıt’a iftihar ediyorum. Hepimiz verilen bu emekleri destekleyelim. Merkezimiz Türkiye için, Yalova için hayırlı olsun.’’ dedi.
Açılışla birlikte Yalova Valisi Muammer Erol ve beraberindeki katılımcılar Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni dolaşarak Uzman Fizyoterapist Vedat Yakıt tarafından bilgi aldılar.
Ardından tedavi için oluşturulan havuz bölümü gezildi.
Tedavi Merkezi’nin Yalova’ya değer katacağını ifade eden Yalova Valisi Muammer Erol, ‘’Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yapılan Sağlık Turizmi Çalıştayı bereketlere vesile oldu. Böyle bir açılış gerçekleştirdik. Uzman Fizyoterapist Vedat Yakıt’ın 30 yıllık hayali olan merkez, Yalova’mıza da ciddi değer katacak.
Yalova’daki vatandaşlara hizmet ulaştırma noktasında görev ve sorumluluk mevkiinde olan kamu görevlisi arkadaşlarım için de bu açılış, bir mutluluk vesilesi oldu.’’ dedi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
KONTEYNER KENTTE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova’da çocuklar doyasıya eğlendi
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
İstanbul Valisi’nin koltuğuna oturan Koç, Taksim’de 1 Mayıs’a izin verdi!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Teksas’ta 23 Nisan
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Asayiş berkemal!

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz