TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU (TFF), YENİDEN FENERBAHÇE BAŞKANI SEÇİLEN ALİ KOÇ VE YÖNETİM KURULUNU TEBRİK ETTİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
11
10 Haziran 2024 - 12:20
TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU (TFF), YENİDEN FENERBAHÇE BAŞKANI SEÇİLEN ALİ KOÇ VE YÖNETİM KURULUNU TEBRİK ETTİ

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde seçimli olağan genel kurul bugün (6 Haziran) yapıldı. Mevcut Başkan Ali Koç ile Aziz Yıldırım tarihi seçimde karşı karşıya geldi. Saat 10.00’da başlayan oy verme işlemi, saat 17.00’de sona erdi.

 

Kullanılan 27 bin 489 oyun 16 bin 464’ünü alan Ali Koç, sarı-lacivertli kulüpte 3. dönemini yaşayacak. Ali Koç’a 2018’in ardından ikinci kez kaybeden Aziz Yıldırım ise 10 bin 483 oyda kaldı.

Fenerbahçe’de yeniden başkanlığa seçilen Ali Koç, kongre üyelerine seslendi. Aziz Yıldırım ile birlik mesajları veren Ali Koç, ”Güzel, demokratik, heyecanlı, yeri geldi mi coşkulu, yeri geldi mi gergin bir kongreyi geride bıraktık. Bugün, yaklaşık 28 bin üyemiz oy kullandı. Bu bir rekordur. Türkiye’de hiçbir kulüp bu rakamlara yaklaşamıyor. Her yerde büyüğüz, burada da büyüklüğümüzü gösterdik” dedi.

Aziz Yıldırım ve Ali Koç, seçimin ardından kürsüye birlikte çıktılar ve birbirlerine sarılıp kongre üyelerini selamladılar.

 

Fenerbahçe’de Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın yarıştığı başkanlık seçiminde Ali Koç ve yönetimi yeniden başkan seçildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe’de 3. kez başkanlığa seçilen Ali Koç ve yönetim kurulunu tebrik etti.

Konuyla ilgili TFF’den yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Fenerbahçe A.Ş. Kulübü’nün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın ardından başkanlığa seçilen Sayın Ali Koç’u ve yönetim kurulunu tebrik eder, yönetim dönemlerinde başarılar dileriz.”

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz