TÜPRAŞ'IN GAZINI KESTİK! – Kent 77 TvKent 77 Tv
230
28 Ocak 2020 - 7:47
TÜPRAŞ’IN GAZINI KESTİK!

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), ligin 13. hafta maçında konuk ettiği TÜPRAŞ Batman Engelliler Spor Kulübü’nü 29 sayı farkla 71-42 geçti.

 

 

AKKİM’in sponsorluğunda Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), ligin 13. haftasında sahasında güçlü rakibi TÜPRAŞ Batman Engelliler Spor Kulübü ile karşılaştı. Temsilcimiz, rakibini 29 sayı farkla 71-42 mağlup ederek Süper Lig yürüyüşünü sürdürdü.

 

Etkili oynadık..

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde ilk 3 mücadelesi veren YOSK, 13. haftada evinde  TÜPRAŞ Batman Engelliler Spor Kulübü ile kozlarını paylaştı. Baştan sona rakibi karşısında üstünlüğü elinde bulunduran Yeşil-Kırmızılı takımımız, parkeden 29 sayı gibi farkla 71-42 üstün ayrılmasını bildi. Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan maça iyi başlayan YOSK, ilk çeyrekte 28-10 gibi farklı skor avantajı yakaladı. İkinci periyotta da 11-5 önde olan YOSK, devre arasına 39-15 üstün girdi.

 

Rölantiye aldık..

Üçüncü periyotta 20-13’lük skor elde eden temsilcimiz, son periyota 59-28 önde birmesini bildi. Karşılaşmanın dördüncü ve son çeyreğini 14-12 geride kapamasına rağmen Yeşil-Kırmızılı ekibimiz YOSK, mücadeleden 71-42 galip ayrıldı. Bu sonuçla temsilcimiz, haftayı dördüncü sırada bitirip play-off yarışındaki iddiasını sürdürmüş oldu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz