TÜGVA, FATİH SULTAN MEHMET’İ ABDULHAMİD HAN’IN TORUNUYLA ANDI – Kent 77 TvKent 77 Tv
TÜGVA, FATİH SULTAN MEHMET’İ ABDULHAMİD HAN’IN TORUNUYLA ANDI
301
13 Mayıs 2022 - 9:12

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yalova İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Fatih Sultan Mehmet Han Bilgi ve Resim Yarışması’nın ödül töreni, Yazar Mustafa Armağan ve Abdülhamid Han’ın 4. kuşak torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yalova İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Fatih Sultan Mehmet Han Bilgi ve Resim Yarışması’nın ödül töreni, Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programa; Yazar Mustafa Armağan ve Abdülhamid Han’ın 4. kuşak torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Yazar Armağan ve Osmanoğlu, Fatih Sultan Mehmet Han, İstanbul’un fethi ve Ayasofya’nın özgürlüğüne kavuşması ile ilgili bilgileri gençlerle paylaştılar.

NASER, TEŞEKKÜR ETTİ

Programda konuşma yapan TÜGVA İl Temsilcisi Bilal Naser, “Bir kuşak açıp, bir kuşak kapatan, Peygamber Efendimizin hadisi şerifine mazhar olan, henüz 21 yaşında koca Bizans İmparatorluğu’na son veren ilim, irfan ve kültür sahibi Atamız Fatih Sultan Mehmet Han’ı genç kardeşlerimize anlatmak için düzenlediğimiz yarışmalarımızın ödül töreni büyük bir coşku ile kutlayacağız.

Bu anlamlı gecede bizleri yalnız bırakmayıp programımıza katılan Mustafa Armağan hocamıza, Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu beyefendiye, Genel Başkanımız Enes Eminoğlu’na, Genel Başkan Yardımcımız Fatih Yüksel’e, ilimizin kıymetli protokolüne ve her yaştan kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

PROTOKOLDEN BÜYÜK KATILIM

RDKM’de yapılan programa; Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Atçı, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıduman ve Fatih Şahin, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu ile Başkan Yardımcısı Fatih Yüksel, kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

#yalova #kent77 #kent77tv #tügva #türkiyegençlikvakfı #abdulhamidhan #fatihsultanmehmet #osmanlı

Yazar

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz