TEŞVİKİYE MODERN TESİSLERE KAVUŞTU – Kent 77 TvKent 77 Tv
382
17 Aralık 2019 - 7:18
TEŞVİKİYE MODERN TESİSLERE KAVUŞTU

Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Teşvikiye Belediyespor başta olmak üzere; birçok amatör futbol kulübünün maçlarına ev sahipliği yapan Teşvikiye sahası, tadilat çalışmaları sonrasında müdern görünüme kavuştu.

 

 

Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten ve Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul, geçtiğimiz aylar içerisinde Teşvikiye Belediyespor Tesisleri incelemiş ve çalışmalara start vermişti.  Süper Amatör Küme, 1 ve 2. Amatör Küme ile altyapı liglerinde birçok maça ev sahipliği yapan tesislerde 5 adet soyunma odası, derslik, hakem ve yönetim odalarının yapımı tamamlandı.

Çalışmaların tamamlandığını ve Yalova sporuna hayırlı olmasını dilediğini ifade eden Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, “Teşvikiye Belediyespor Tesisleri beldemize ve Yalova futboluna hayırlı olsun. Gençlerimizin ve tüm takımlarımızın faydalandığı tesisi soyunma odaları, otopark ve çevre düzenlemesi ile modern bir görünüme kavuşturduk. Beldemizde sporu geliştirmek, çocukları, gençleri ve kadınları spora ve sağlıklı yaşama teşvik etmek için çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz