TERMA CİTY SEMT77 YALOVA SPOR BASKETBOLA SPONSOR OLDU – Kent 77 TvKent 77 Tv
273
20 Eylül 2021 - 18:18
TERMA CİTY SEMT77 YALOVA SPOR BASKETBOLA SPONSOR OLDU

ING Basketbol Süper Ligi takımı Semt77 Yalova Spor ile Karaderili Şirketler Grubu arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

 

Karaderili Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Tevfik Talas,Terma City de düzenlenen  törende Yalova’nın süper liglerdeki tek takımı olan Semt77 Yalova Spor’a sponsor olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

 

Talas , Yalova Spor’un başarılarından dolayı gurur duyduklarından bahsederek  “Bize bir aile duygusu yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum. Takımımızın başarılı bir sezon geçirmesini diliyorum. Böyle bir birlikteliğin çok daha iyi noktalara geleceğine yürekten inanıyoruz. tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum.” Dedi.

 

Semt77 Yalova Spor Kulüp Başkanı Orbay Tuna ise, Termal City ailesini de aralarında görmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

 

“7 sene önce başladı bizim hikayemiz. Türkiye’nin hatta Avrupa’nın en büyük basketbol liginde mücadele etme şansını bulacağız bu sene. Burada da anlımızın akıyla başarılı olacağımıza inanıyorum. Yalova’nın Türkiye’de hatta inşallah yakın zamanda Avrupa’da daha çok duyulacağına inanıyoruz. bizler de bu destekleri gördükçe cesaretleniyoruz. İnşallah seneye alt yapımızla daha güçlü gireceğiz. Biz bu lige kalıcı olarak geldik ve bundan sonra burada kalıcıyız. Yalova’ya bir basketbol oyuncu fabrikası yapmak istiyoruz.”

 

Takıma yeni gelen 10 oyuncuyla ilgili çok iyi araştırmalar yaptıklarını anlatan Semt77 Yalova Spor Baş antrenörü Hakan Yavuz da, hazırlık programlarının yoğun geçtiğini söyledi.

 

Bu yıl ligin erken başladığını da hatırlatan Yavuz, “O nedenle biraz daha sıkıştırılmış bir program yaptık. Hazırlık maçlarında aldığımız görüntü beni memnun etti. Bu hafta sonu oynayacağımız Bursa Spor deplasmanıyla lige başlayacağız. 10 yeni basketbolcumuz var. Şuanda 14 kişi ile çalışmalarımız sürüyor. Lig başladıktan sonra gelenler gidenler olabilir. Bu işin içerisinde bazen olabiliyor. Organ nakli bazen tutmuyor. O nedenle bu tip şeyler bizim işin içinde hep var.” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından takıma yeni katılan yabancılar ile yerli oyuncular için toplu imza töreni gerçekleştirildi.

 

İmza töreninde konuşan takım kaptanı Can Altıntığ, takım olarak iyi hazırlandıklarını ve Avrupa’nın en liglerinden birinde oynayacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

 

“Çok zorlu ekipler var. Özellikle Euroleague Dörtlü Final (Final Four) oynamayı gelenek haline getirmiş takımlarımız da var. Umut ediyorum ki ilk sezonda seyircimiz, yönetim ve oyuncular olarak hep beraber bu birliği beraberliği sağlarız. Umarım hem şehir hem de bizler için güzel bir sezon geçer. Semt77 Yalova Spor’un da yıllarca süper ligde kalması için bence en önemli sezon bu sezon. Umut ediyorum el birliğiyle tüm şehir olarak üstesinden geliriz.”

 

Bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Bursa Spor maçıyla ilgili soruya Altıntığ, “Bursa Spor çok güçlü bir ekip ve kendilerinin düzenlediği turnuvada şampiyon olarak bunu gösterdiler. Bizim için her maç önemli. Deplasmanda olacak ve bu yıl da belli bir kapasitede seyirci alınacak. Bursa’nın da seyircisi geçmiş yıllarda herkese kendini ispat etmiş durumda ama biz güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. en önemli şey şuanda bir sakatlık problemimiz yok. Kazanmak için gideceğiz. İyi bir başlangıç yapabileceğimizi düşünüyorum.” dedi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALİ KANGAL BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Türkiye’nin satrançta en genç büyük ustası (GM) 16 yaşındaki Ediz Gürel oldu.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova, okuyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ YASMEK OKUMA YAZMA KURSU MEZUNLARINI VERDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz