TEMA VAKFI YALOVA EKOFEST’TE YERİNİ ALDI – Kent 77 TvKent 77 Tv
TEMA VAKFI YALOVA EKOFEST’TE YERİNİ ALDI
180
01 Haziran 2022 - 14:43

Çevre Koruma Haftası ve Dünya Çevre Günü nedeniyle Yalova Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen “Yalova Çevre Festivali”nde TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği de tek STK olarak yerini aldı.

Raif Dinçkök Kültür Merkezinde 30 Mayıs 2022 tarihinde geri dönüştürülebilen ürünlerle başlayan ve üç gün süren Çevre Festivali’nde TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği açtığı stantta Sıfır Atık Projesi kapsamında hazırlanan materyalleri ziyaretçilerine sergiledi.

İl Temsilcisi Arzu Demir, Yalova Belediyesi tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen festivalde hazırlık sürecinde gönüllüleriyle birlikte katkı sunduklarını ifade etti. Demir konuşmasında, “Duyarlı vatandaşlarımızın bin bir emekle hazırladığı Yalova’nın plajlarından bir günde toplanan 18 tonluk atıklar gönüllülerimizin de katkılarıyla Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nin dört bir yanına asıldı. Yalova Belediyemiz tarafından Valiliğimiz, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Yalova Güzel Sanatlar Lisesi ve İl Temsilciliğimiz işbirliğinde farkındalık oluşturmak ve çevre bilincini insanlara aşılamak adına atıklar RDKM binasında “EkoFest” etkinliği süresince asılı duracak.

İl Temsilciliği olarak açtığımız standımızda proje uyguladığımız okullarımız tarafından atık ürünlerden hazırlanan materyallerimizi sergileyerek öğrencilerimize ve halkımıza farkındalık oluşturmaya gayret ediyoruz. Standa destek veren okullarımız öğretmenlerine sonsuz teşekkürler. Standımızın ilk gününde başta Valimiz Muammer Erol ve Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk Bey olmak üzere ilgili kurum müdürlerimizin ziyaretleri ve standımıza olan ilgileri bizleri son derece mutlu etti. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Ziyaretçilerimize, doğa ve çevre konusunda yaptığımız çalışmalarla ilgili de bilgilendirmelerde bulunduk. Oldukça güzel ve anlamlı sohbetler ettik. Bizler Tema gönüllüleri olarak gücümüz yettiğince cennet doğamızın ve çevremizin korunması konusunda çalışmalarımızı ara vermeden sürdürmeye azmettik ve bu doğrultuda da gece gündüz ekibimizle birlikte çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Devlet erkanı Anıtkabir’de!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Karakol bahçesinden kaçan eşek, hastaneye girdi!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova’da 23 Nisan coşkusu

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz