TDV ALTINOVA ŞUBESİ, “ZENGİNLE FAKİR ARASINDA KÖPRÜ OLACAĞIZ” – Kent 77 TvKent 77 Tv
TDV ALTINOVA ŞUBESİ, “ZENGİNLE FAKİR ARASINDA KÖPRÜ OLACAĞIZ”
197
29 Mart 2022 - 13:44

Türkiye Diyanet Vakfı Altınova Şubesi Yönetim Kurulu, Şube Başkanı Altınova İlçe Müftüsü Recep Eren’in başkanlığında toplanarak, Ramazan ayı çalışmalarını ele aldı.

Recep Eren başkanlığında toplanan TDV Altınova Şubesi yöneticileri, 2022 yılı Ramazan ayında gerçekleştirilecek programları, yapılacak yardımları ve “Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlensin” temasıyla zekat-fitre-bağış toplama faaliyetlerini görüşmek üzere bir araya geldi. Toplantıya; Şube Başkan Yardımcısı Recep Sönmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Kemalettin Kaya, Musa Değirmenci ve Şube Muhasibi Abdullah Kara katıldı.

‘KARDEŞLİĞİMİZ ZEKATLA BEREKETLENSİN’

Altınova İlçe Müftüsü, TDV Altınova Şube Başkanı Recep Eren, yapılan toplantının çok verimli ve bereketli olduğunu dile getirdi. Eren, Ramazan ayında ‘kardeşliğimiz zekâtla bereketlensin’ diyerek, tüm personelle birlikte zenginle fakir arasında köprü olacaklarını, her ihtiyaç sahibi aileye ve öğrencilere ulaşmak için gayret göstereceklerini belirtti.

Eren, “Zekât-fitre ve bağışlarını vakfımıza emanet eden hayır sahiplerine, bu bağışların vakfımıza ulaşmasında fedakarca çalışan TDV Altınova Şube Yönetim Kurulu üyelerine, Altınova Müftülük Personeline, İmam hatiplerimize, müezzinlerimize ve Kur’an Kursu öğreticilerimize teşekkür ederim.

Altınova Merkez, belde ve köylerimizde ikamet eden kardeşlerimizin, milletimizin ve İslam Aleminin idrak edeceğimiz Ramazan ayını tebrik ederek, tüm halkımıza hayırlı ve bereketli Ramazanlar dilerim” diye konuştu.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova’da çocuklar doyasıya eğlendi
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
İstanbul Valisi’nin koltuğuna oturan Koç, Taksim’de 1 Mayıs’a izin verdi!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Teksas’ta 23 Nisan
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Asayiş berkemal!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA’DA 23 NİSAN COŞKUSU DOYA DOYA YAŞANDI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz