TBESF, KARARI GÖZDEN GEÇİRECEK – Kent 77 TvKent 77 Tv
181
12 Kasım 2020 - 13:26
TBESF, KARARI GÖZDEN GEÇİRECEK

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün de (YOSK) yer aldığı Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezonun ne zaman başlayacağıyla ilgili karar yeniden görüşülecek.

 

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu(TBESF) Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligleri, Ampute Futbol ve Oturarak Voleybol Lig müsabakalarıyla ilgili kararını gözden geçirmeye hazırlanıyor. TBESF önceki açıklamasında 3 branştaki maçların için 2021 Ocak ayı sonuna erteleme kararı alırken sporcu ve antrenörlerin büyük tepkisini almıştı. Yalova Ortopedikler Spor Kulübü sporcularının yanı sıra Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligleri, Ampute Futbol ve Oturarak Voleybol Lig takımı oyuncularının 11 Kasım Çarşamba günü sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı çağrıya Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu duyarsız kalmadı.

TBESF resmi web sitesi üzerinden yapılan açıklamada, “Federasyonumuz Yönetim Kurulu tarafından anbean takip edilen ve kulüplerimizle de paylaşılan koronavirüs (Covid-19) pandemisi süreciyle ilgili gelişmelerin ve 9.11.2020 tarihli Ampute Futbol, Tekerlekli Sandalye Basketbol, Oturarak Voleybol Lig müsabakalarının 2021 Ocak ayı sonuna ertelenmesiyle ilgili kararımızın önümüzdeki birkaç gün içinde Yönetim Kurulumuz ve diğer birimlerle yeniden değerlendirileceğini camiamıza saygıyla duyururuz” ifadelerine yer verildi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz